Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 312 / 0
Trochę się podkręciło. Czuje się tak, jakbym się zjarał, ale nie do końca.

[ external image ]

Leci muzyczka, bujam se nóżką i jest spoko. Pewnie jeszcze jutro będę zajebany.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 33 / 0
Do 72h ostatnie efekty powinny zaniknac.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
Wstałem rano i było czuć jeszcze lekką zajebkę. Do tej pory już nic nie czuję. Jednie oczy jakieś takie, przepalone. Kiedyś spróbuję trzech opakowań (30 g).
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1823 / 104 / 20
Po dwóch-trzech pakach też najczęściej trzeźwiałem niedługo po obudzeniu. Jak pierwszy raz zjadłem 50 gramów prymata to dopiero na trzeci dzień doszedłem do siebie :D

Ale fajnie było taki senny, dziwny stan, czasami na bani po gałce wracały do mnie dawne wspomnienia i uczucia, tak realne jakbym cofnął się w czasie.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1974 / 519 / 0
ja dorzucam galke do drinkow przyprawowych na serotoninke min. z kurkuma i cynamonem albo z rumiankiem i dziurawcem.

kawa z galka i cynamonem na propsie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 145 / 1 / 0
ja dorzuciłem jakiś czas temu wieczorem do mixu przyprawowego pół łyżeczki gałki/ albo całą już nie pamiętam,... na drugi dzień zwała... na zajęcia wziąłem 2 czubate łyzeczki guarany i się ciągle uśmiechałem do kolegów z ławki... po zajęciach dalej zmęczenie to położyłem się i słuchałem muzykę... brzmiała bardzo zmysłowo i radośnie...
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 50 / 4 / 0
Wczoraj dwie gałki całe Kotanyi, starte spożyte z jogurtem zero efektu, prócz rozlużnienia.
  • 5 / / 0
Właśnie nachodzi mnie ochota na małe co✯nie✯co. gałkę szamałem tylko raz, była to konsumpcja w ilości 30g. Załadowało się po około 4h. Dziś muszę spróbować troszkę więcej, 60-70g
  • 3507 / 575 / 1
Znaczy 7 paczek? Do zobaczyska na tamtym świecie
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1823 / 104 / 20
Jak do tej pory opisano tylko jeden śmiertelny wypadek z udziałem gałki muszkatołowej i to w kombinacji z flunitrazepamem. Co nie zmienia faktu że taka dawka jest niebezpieczna, ale i doświadczenia mogą być ciekawe, włącznie z halucynacjami.

Z drugiej strony ja na pierwszy raz zjdałem 50 gramów i nie czułem się jakbym miał umrzeć, wręcz przeciwnie, normalnie funkcjonowałem, w szkole byłem, więc kilka gramów więcej nie powinno zrobić aż takiej ogromnej różnicy
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.