Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
MTTA.png
3,​4-​dihydro-​2-​[(metylamino)metylo]-​1(2H)-​naftalenon
(dodano - surv)

Witam.
Dostałem próbkę nazwaną MTTA.
Ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje o tym wynalazku. Na bluelight tylko skromny temacik, z którego dowiedziałem się w sumie tyle, że po za szczękościskiem niczego się nie uświadczy. W dodatku ciężko mi było znaleźć info świeższe niż choćby pół roku.
Ktoś spotkał się z tą substancją?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 381 / 11 / 0
Ma to jeden vendor, dodawał nawet, do zamówień ale chyba nic ciekawego skoro cisza.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 1151 / 230 / 7
Działa na pewno, przetestowałem tego oralnie ~80mg podzielone na 2 dawki, skutkowało to lekką, przyjemną i nienachalną euforią, dobry zamiennik 4-BMC.
Tylko... to była pierwsza substancja którą wrzuciłem po 2 tygodniach przerwy :) więc przy tolerce może nie działać.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 98 / 8 / 0
Też dostałem w gratisie z miesiąc temu. Przy tolerce na pewno działa słabiej jak nie w ogóle. Mój szczur, parę dni po zjedzeniu 3-MMC, zżarł 200mg przez nochala i zero efektów. Nie widzę przyszłości dla tej substancji. :-/
ale jak człowiek zacznie już zbierać dragi nie może się opamiętać
  • 1933 / 448 / 4
z tego co piszesz zażyłeś 40mg na raz? ( 80mg podzielone na dwie dawki ) i miałeś fajnie? i to TYLKO po 2 tyg przerwy? ...

ciekawe co dało by Ci 200mg ... skoro juŻ przy 40stu przyrównujesz to do 4BMC ...

czyżby substancja miała taki potencjał, o jakim myślę ( zapewne nie tylko ja ) ?
mimo wszystko chętnie cisnę to szczurom ciekawe jak będzie.
DXM
  • 1151 / 230 / 7
DuchPL pisze:
z tego co piszesz zażyłeś 40mg na raz? ( 80mg podzielone na dwie dawki ) i miałeś fajnie? i to TYLKO po 2 tyg przerwy? ...

ciekawe co dało by Ci 200mg ... skoro juŻ przy 40stu przyrównujesz to do 4BMC ...

czyżby substancja miała taki potencjał, o jakim myślę ( zapewne nie tylko ja ) ?
mimo wszystko chętnie cisnę to szczurom ciekawe jak będzie.
Jestem wrażliwy na ketony i wolę małe dawki. Już 25mg 3MMC robiło mnie delikatnie ale zauważalnie.
4BMC testowałem też w małych dawkach, konkretnie 125mg podzielone na 2.
JohnLocke pisze:
zżarł 200mg przez nochala i zero efektów
Prawdopodobnie działa tylko p.o.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 498 / 26 / 0
substancja nadal legalna ale po malej ilosci wpisow i ich tresci sadze ze nie warte zachodu?
dawkowanie rzędu 200mg dla "cos poczulem" to ciut za malo
to przezarty stimiarz musialby z 0.5g zjesc ...

4-BMC (ponad 200mg w nos reszte nie wiem w kabel chyba 0.5g mialem) wraz z alfą zrobily ze mnie terminatora bez lęku pewnosc siebie bycie panem swiata niedoopisania huj ze jak puscilo after glow polaczyl sie z alfowym i expressem na alfa centari polecialem %-D
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 103 / 5 / 0
Wziąłem. Efekty poczułem niemal natychmiast. Przy dawkowaniu celowałem w 80 mg. tzn. posiadane 250mg podzieliłem na 3 części i wziąłem jedną z nich. Słaba, leciutka euforia i pobudzenie. Słabo, ale fajnie. Gdybym wziął więcej, to by chyba było dużo lepiej. Trzeba będzie następnym razem wziąć więcej.
Nienawidzę wolności - zmusza do dokonywania wyboru. - Salvador Dali
  • 906 / 36 / 0
Testował ktoś jeszcze, zaciekawiło mnie porównanie do brefedronu bo to był najprzyjemniejszy keton jaki brałem. Jeden vendor ma to w proszku i cristal.
297 dni czystości (05.01)
  • 70 / 1 / 0
Będę próbował dziś, może jutro w krysztale, jak nie zapomnę to napiszę czy warte uwagi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.