Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
(dodano - surv)
Witam.
Dostałem próbkę nazwaną MTTA.
Ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje o tym wynalazku. Na bluelight tylko skromny temacik, z którego dowiedziałem się w sumie tyle, że po za szczękościskiem niczego się nie uświadczy. W dodatku ciężko mi było znaleźć info świeższe niż choćby pół roku.
Ktoś spotkał się z tą substancją?
Tylko... to była pierwsza substancja którą wrzuciłem po 2 tygodniach przerwy :) więc przy tolerce może nie działać.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
ciekawe co dało by Ci 200mg ... skoro juŻ przy 40stu przyrównujesz to do 4BMC ...
czyżby substancja miała taki potencjał, o jakim myślę ( zapewne nie tylko ja ) ?
mimo wszystko chętnie cisnę to szczurom ciekawe jak będzie.
DuchPL pisze:z tego co piszesz zażyłeś 40mg na raz? ( 80mg podzielone na dwie dawki ) i miałeś fajnie? i to TYLKO po 2 tyg przerwy? ...
ciekawe co dało by Ci 200mg ... skoro juŻ przy 40stu przyrównujesz to do 4BMC ...
czyżby substancja miała taki potencjał, o jakim myślę ( zapewne nie tylko ja ) ?
mimo wszystko chętnie cisnę to szczurom ciekawe jak będzie.
4BMC testowałem też w małych dawkach, konkretnie 125mg podzielone na 2.
JohnLocke pisze:zżarł 200mg przez nochala i zero efektów
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
dawkowanie rzędu 200mg dla "cos poczulem" to ciut za malo
to przezarty stimiarz musialby z 0.5g zjesc ...
4-BMC (ponad 200mg w nos reszte nie wiem w kabel chyba 0.5g mialem) wraz z alfą zrobily ze mnie terminatora bez lęku pewnosc siebie bycie panem swiata niedoopisania huj ze jak puscilo after glow polaczyl sie z alfowym i expressem na alfa centari polecialem
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.