Dział zawierający fachową wymianę zdań na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga!
Dyskusje w działach Psychofarmakologia i Syntezy winny mieć charakter możliwie jak najbardziej ścisły i naukowy. W trosce o realizację tego celu posty wszystkich użytkowników muszą zostać zaakceptowane przez moderację.
Moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania/nieakceptowania postów, które nie spełniają powyższych założeń, nawet jeżeli są zgodne z regulaminem!
ODPOWIEDZ
  • 357 / 3 / 0
A w którą jest za którą?

Bez czitowania jakimiś sprytnymi sposobami, nie potrafię tego przełączyć (w sensie, od tak)

Edit: też siedzę w prawej, liczenie zadań w pamięci nic nie zmieniło ; P
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010 przez Cyric, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Ja, na mrugnięcie okiem :D

U mnie pomaga spojrzenie na dolną część obrazka.

Ale offtop leci.
High, how are you?
  • 915 / 4 / 0
Maska przyjdzie, to wydzieli.

Zgodnie z ruchem wskazówek zegara - prawa półkula.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 3 / 0
feydewey pisze:
[ external image ]
Mi się kręci zgodnie z ruchem wskazówek zegara, jak się długo pogapię, to dopiero zaczyna kręcić się odwrotnie. Ale nie potrafię tego zrobić na zawołanie, siłą woli, na pstryk. Ktoś z was potrafi?
Ja.
  • 3129 / 26 / 0
Swoją drogą jestem lewonożny i praworęczny, how awesome is that?
High, how are you?
  • 915 / 4 / 0
Ja jestem oburęczny, in ur face badass! :-D (perkusyja)

btw, ciekawe, czy można tego używać jak narzędzia do aktualnego nastroju...
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010 przez feydewey, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Ja przesterowuję dowolnie, wystarczy, że na sekundę zamknę oczy i wyobrażam sobie wskazówki zegara kręcące się zgodnie lub przeciwnie.
Ale z "pierwszego wrażenia" zawsze mam zgodnie z ruchem wskazówek zegara.
Jestem praworęczny i czuję się humanistą.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 915 / 4 / 0
Jeśli widzisz tę kobietę obracającą się zgodnie z ruchem wskazówek zegara, używasz prawą półkule mózgu.
Jeśli widzisz to inaczej, używasz lewą półkulę mózgu.

Lewej półkuli mózgu
Logiczny
Sekwencyjny
Racjonalny
Analityczny
Obiektywny
Wyglądający na część

Prawej półkuli mózgu
Losowy
Intuicyjny
Holistyczny
Syntezowy
Subiektywny
Wyglądający na całości

http://ofb.net/~whuang/imgs/spin/ :-D
Kurwik mówi, że to wszystko kłamstwo. A ja uważam, że tak mówi, bo jest lewomózgiem (i neurobiolodzy też) i sobie będe prawomózgowo w to wierzył %-D ale fajne
  • 845 / 12 / 0
Musze was rozczarować misie pysie.

http://www.wykop.pl/ramka/410311/jak-dz ... -optyczne/
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 12 / 0
feydewey pisze:
Lewej półkuli mózgu
Logiczny
Sekwencyjny
Racjonalny
Analityczny
Obiektywny
Wyglądający na część

Prawej półkuli mózgu
Losowy
Intuicyjny
Holistyczny
Syntezowy
Subiektywny
Wyglądający na całości
Głupota i "nieprawda" jak większość twoich bełkotliwych postów. Ten podział jest już nieaktualny, ciężko to nawet nazwać podziałem umownym. Nie znasz się na niczym, a piszesz w każdym poście swoje "mądrości", żenada.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.