Snajperov pisze: co to za bzdury w ogole? ja swego czasu bywalem w szpitalu niemalze codziennie (na oddziale dziennym onkologicznym), przychodzilem najarany i nikt nic nigdy nie wiedzial! w morfologii nigdy nic takiego nie wyjdzie, trzeba specjalne odczynniki dodac. w morfologii automat liczy na obrazie mikroskopowym ilosc wszystkiego we krwi. lekarze lubia byc szanowani i typek pewnie zobaczyl ze zolte zeby masz, paznokcie nie takie, zimne rece albo cokolwiek i poznal ze palisz szlugi, a potem taki txt zarzucil z powietrza zeby Cie zaskoczyc
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona
Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego
Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.
Kilkanaście tysięcy butelek wina i 270 kilogramów marihuany
Trzy osoby podejrzane o przemyt ponad 270 kilogramów narkotyków ujęli wielkopolscy policjanci - podała we wtorek KWP w Poznaniu. Szacunkowa wartość przejętych narkotyków to 12 mln zł.