Snajperov pisze: co to za bzdury w ogole? ja swego czasu bywalem w szpitalu niemalze codziennie (na oddziale dziennym onkologicznym), przychodzilem najarany i nikt nic nigdy nie wiedzial! w morfologii nigdy nic takiego nie wyjdzie, trzeba specjalne odczynniki dodac. w morfologii automat liczy na obrazie mikroskopowym ilosc wszystkiego we krwi. lekarze lubia byc szanowani i typek pewnie zobaczyl ze zolte zeby masz, paznokcie nie takie, zimne rece albo cokolwiek i poznal ze palisz szlugi, a potem taki txt zarzucil z powietrza zeby Cie zaskoczyc
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem