Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
No wlasnie pytanie jest jak zrobic roztwor wodny morfiny z MST continus na 14 dni albo choc na 7 dni (len pierolony mua)
wszelkie porady mile widziane poza FIESTA ty prosze nie odpisuj na moje pytania bo mam wrazenie ze mi diabel w ucho szepce ;)
pozdrawiam :)
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Potwierdzi ktos lub zaprzeczy? Oczywiscie osoby ktore mialy/maja doswiadczenie i uzywaly zarowno 60tek i 100ek MST.
Co do FIESTY to odwalcie sie od niego pizdusie, jestescie frajerami totalnymi w porownaniu do niego, juz nie tyle negujac go i obrazajac, ale podwazajac jego wiedze, chlop ma b duze doswiadczenie i wiedze i moze nieraz bardzo ektremalne rzeczy tu pisze, ale prawdziwe! Jednak na poweielane pytania nieudanych prob stara sie doradzic, on umialby zrobic to co wy nie umiecie typu przerobka tych NAPP 30mg nie robiac sobie krzywdy. Nie chcecie to nie czytajcie jego postow, pogadajcie z nim na privie to zobaczycie co to za gosc. Byl tu jeszcze jak w Depresantach rzadzila Stara Gwardia (do ktorej rowniez on sie zaliczal i byl cenionym userem) jak w latach 2005-2009 udzielali sie tacy userzy jak: Mecenas, WsBorroughs, Zielona, Kubeusz, sp Konserwa, sp Jon (z tego co slyszalem), Fillipo (nie wiem czy nie rowniez sp), Wolfi- nie wiem czy pisze obecnie pod innym nickiem, Lotnik- on jest caly czas :-) i wielu ktorych na ta chwile nickow pamietam, ja rowniez pisalem tu wtedy pod innym wiadomo nickiem. Wy te pare lat temu dowiedzieliscie sie pewnie dopiero jak smakuje papieros bo w gimbazie byliscie akurat (wiekszosc pewnie niewiele starsza obecnie jest). Tak ze moze najpierw zanim zaczniecie kogos jechac napiszcie do niego na priva zanim zaczniecie kogos jechac.
Bez spamu i obrazy i pisania postow "odwetowych", szanujmy sie troche. Musialem jednak troche pojechac (nie)konkretne osoby- zreszta nikogo z nicku nie wymienilem ;-) , bo to juz gruba przesada byla.
Do Ciebie Fiesta- nie pomagaj piszac o sposobach ektremalnych, bo Ty bys sobie bez problemu poradzil, ale piszac przez neta a nie pokazujac nic to nie da a ktos moze sobie krzywde zrobic i jeszcze nie wiadomo czy przez takie rady jakby sie komus cos stalo nie mialbys problemow prawnych. Po co Ci to?
Maykel85 pisze:Czy to prawda ze jesli chodzi o MST to jedynie 60-tki nie zawieraja zupelnie zadnych substancji ktore powoduja ze roztwor jest galaretowaty?
warmshade
Przemyj buteleczke alkoholem jak będziesz tak robil. Czy moze stać 2 tygodnie? Nie widze przeciwskazań, ale absolutną pewność daloby ci filtrowanie przez ten 0,22 każdej dzialki ex tempore. Taki filtr może byc używany wiele razy, aż sie całkiem nie zapcha. Albo zakonserwować, od biedy mozna przez dolanie alkoholu tak do steżenia 5%, góra 10% (niby 15% można podawać i.v., kiedys podalem 30%). Aha, wyrzucanie filtra po każdym filtrowaniu małej ilosci spowodowaloby niezłe straty, wiem ile tego wbrew pozorom zostaje, jak ktoś filtruje np. 1ml to potem trzeba jeszcze przecisnąć wode, zeby wyplukać to co zostalo. Z resztą głupi nie jesteś, nie wiem dlaczego aż tak ci to tlumaczę :)
A co do fiesty, ma facet potencjal, gdyby nie brak umiejętności dyskusji byłby wśród osób posiadajacych wiedzę praktyczna no1 na tym forum.
A Jon jeśli sp to naprawde szkoda, gadałem z nim jak przestal cpać metkat, zaczął medycynę wtedy i zastanawialem sie, czy ten metkat mu nie zaszkodzi w sensie, czy nie będzie mial objawów zatrucia manganem, z jego przebiegiem można było sie tego spodziewać. Jakbym ja sie wpierdolił i bym sie poryl metkatem (manganem ściślej) to pewnie bez zastanowienia bym sie wybujał. Naprawde nie wiem czemu tyle osób to napierdala, jak ktoś zna ćpających metkat wie jakie sa tego skutki. Rozumiem, ze to nałóg, ale mozna przejść na bezpieczniejsze stymulanty, albo co zdolniejsi mogliby doczyszczac produkt. Jak ktoś jebnie raz na miesiąc jedna paczkę to luz, ale każdy ciąg może zrobic z was kaleke, intelektualnego także.
Maykel85 pisze:Czy to prawda ze jesli chodzi o MST to jedynie 60-tki nie zawieraja zupelnie zadnych substancji ktore powoduja ze roztwor jest galaretowaty? Tak jak sevredol po przygotowaniu do iv, jak woda niemal 60tki sa po przerobieniu, prawda to? Setki i dwusetki maja juz ponoc inny sklad i lekko galaretowate mimo filtracji sa bardziej geste, mimo to latwo je przerobic.
Co do FIESTY to odwalcie sie od niego pizdusie, jestescie frajerami totalnymi w porownaniu do niego (...) Byl tu jeszcze jak w Depresantach rzadzila Stara Gwardia (do ktorej rowniez on sie zaliczal i byl cenionym userem) (...)
natomiast z 60 robi sie calkiem przyzwoicie ale juz maja cukier za to juz z 30 w dol to meczarnia a nie filtracja
a pizdus sam zes jest buraczq
skróciłam cytat, bo nie da się tego czytać ;)- pzdrw. v.
1. Staram sie używać tylko 100 choć wiadomo ...
2. Mam 3 takie plyciutkie szklane miseczki ktore myje dokładnie + przetarcie spiryt i do zamrazarki.
3. Wodę z kranu nalewam do gara i gotuje chwilkę po czym napełniam kilka starszych dużych pompek wada i to do zamrażarki
4. Obieram tabse skrobnąć nożykiem i git
5. Ręce umyte i wsYstko przecierane spirytusem 96%
6.biore 1 miseczkę tabletkę i nozyk mam taki metalowy tył ma idealny do mieszania rozgniatania tabsy takie O plaskie i nim rozdrabniam tabletkę po czym daje 2-3
Wody i mieszam aż mam jednolita biała wodę z nierozpuszczonymi drobinkami
7. W tym garnku gdzie wodę przegotowalem do strzykawek wrzucam filtry od fajek i je gotuje nieco po czym odlawiam na łyżkę
8. Biorę taki wygotowany filterek wrzucam do miseczki z
Woda nakładam igle na duża pompkę żeby ciśnienie było i zasysam wodę po czym dolewam 1
Cm i znowu filtruje tak do 5cm wody ostatecznie utrzymać ( 4
Cm jest ok)
9. Biorę kolejna wymrozona miseczkę i wlewam zawartość aby przefiltrowac schlodzone ponownie 2 x
10. Biorę 3 miseczkę zakładam filterek strzykawkowy i ściągam płyn tym razem jest to klarowna woda.
11. Jeśli robię na pozniej wstawiam strzykawkę do lodówki i przed podaniem filtruje jeszcze raz te mętne cienie pojawiające sie w zimnej temp.
Teraz mysle ze roztwór jest naprawdę bezpieczny ... Na 2 tabl potrzebuje około 1h czasu tak ze tylko dla cierpliwych
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
Ale to metoda tylko dla ludzi, którzy muszą pukac minimum 200 mg w jednorazowej dawce.
1. Zdrapujemy otoczkę
2. Kruszymy tabletki na pył, nie może byc tam żadnych grudeczek, nawet najmniejszych. Ja rozcieram tabsy łyzką przyciskając na maksa do powierzchni, na której rozcieram mstki, potem jeszcze używam dowodu, żeby pozbyc się tych najmniejszych grudek.
3. Mamy juz tak zwany jebany pył. Na łyżkę sypiemy połowę tego, co mamy.
4. Zalewamy proszek znajdujący się na łyżce 3-4 ml wody.
5. Filtrujemy. Ja zużywam przynajmniej 3 filtry od papierosów, bo się zatykają. Tu używam tak zwanej przeze mnie strzykawki filtracyjnej, czyli takiej która służy tylko do filtrowania.
6. Czyścimy łyżkę. Powtarzamy filtrację, ale tym razem zaciągamy do pompki, z której będziemy pukac. Przy drugiej filtracji zużywam już tylko jeden filtr.
7. Czyścimy łyżkę. Zsypujemy pozostałą częsc pyłu.
8. Powtarzamy punkt 4 (zalanie wodą 3-4ml), punkt 5 (używamy tej samej "strzykawki filtracyjnej"), oraz punkt 6 (tu już uzywamy pompki, w której znajduje się juz nasza zupka).
9. pukamy
Idea tej metody to oddzielne przygotowanie i filtrowanie każdych kolejnych 100 mg. Co prawda trwa to dłużej, ale myślę, że warto poczekac, bo czuc różnicę między 200 mg przygotowanym w całości na jednej łyżce, a 200 mg przygotowanym wg mojego przepisu.
Tak samo z dawkami 300 czy 400 mg. Każde 100 mg przygotowujemy oddzielnie do momentu drugiej filtracji - w czasie drugiej filtracji wszystko zaciągamy do jednej pompki.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/7048879c-78f3-4a5b-a434-1ce1a0f834d9/wodzian-chloralu.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250430%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250430T044202Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=3f62cb6bf6a59eee66672a3d46a30286a1a257abb55b0ae2889d14ad31cc1b40)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/f5.large_.jpg)
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu
Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.