Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 784 / 16 / 0
Zazywam 600moklo i 5 Seganu co można na motywację jeszcze dorzucić doradzi kto xd
  • 99 / 46 / 0
@deoodeoo Kawa i lukrecja, o ile masz łeb jak termowar i dobrze znosisz ciśnienie - ale bez Seganu w miksie, bo już z samym moklobemidem 600 rozpieprza mi czasem łeb. Inaczej to sam nie wiem co może zwiększyć motywację. Czy to prawda że wysoki poziom serotoniny ją obniża? Jeśli tak, to odstawienie tabletek. I rzeczywiście, za każdym razem przy odstawieniu czułem zwiększoną motywację, aż do czasu nawrotów depresji - czyli przez tygodnie, miesiące (nawet całkiem nieźle). Skąd masz Segan? Jak na Ciebie działa w połączeniu, widzisz różnice między tym co ludzie piszą o klasycznych maoi? Jak jest z bólami głowy? Czy masz hipotensję ortostatyczną?
  • 62 / 6 / 0
09 czerwca 2021deoodeoo pisze:
Zazywam 600moklo i 5 Seganu co można na motywację jeszcze dorzucić doradzi kto xd
Moklo i segan to mix którego do tej pory boje się przetestować. Opowiedz jak długo go bierzesz i jakie czułeś różnice dołączając jeden do drugiego, bo czytam tutaj sporo i pierwsza osoba może cokolwiek o tym powiedzieć. Jeżeli chodzi o jakiś dodatek do motywacji to nic co działa na serotoninę. Ja się zastanawiam jakby się komponowała reboxetyna z seganem. Cokolwiek byś nie dokładał uważaj z dawkami bo już bierzesz 2 IMAO. Daj znać pozdrowienia
  • 784 / 16 / 0
Nie mam żadnych bólów głowy żadnych problemów z ciśnieniem xd nqrazje to tak jakoś średnio. Rebo brałem też ale jakoś słabo działało na mnie no coś daje więcej Energi coś coś napisze jakk dłużej pobiorę. Segan mam od rodzinnej
  • 62 / 6 / 0
Jako ciekawostkę powiem, że wczoraj wziąłem 5mg seganu i 5mg metylofenidatu. Totalny brak apetytu, średnie uczucie, pracowałem ale byłem zalękniony. Wieczorem miałem gorączkę i bóle mięśniowe (być może od pracy), ale ogólnie mega źle się czułem. Myślę, że gorączka była wywołana tym miksem ale mogę się mylić.

@deoodeoo jak długo bierzesz moklo z sele? Czujesz jakieś pozytywy biorąc je razem niż mono?
  • 784 / 16 / 0
Już prawie przerobiłem 20 tabsow Seganu No są pozytywy większy napęd itd do tego wale pronoran
  • 62 / 6 / 0
Reasumując. Bierzesz selegiline, Piribedil i Moklobemid ? I uboków brak przy tym combo?
  • 784 / 16 / 0
No brak heh
  • 2569 / 532 / 0
16 sierpnia 2020Depresjogenat43 pisze:
benzo jak wrzucisz silne jak alprazolam, clon to możesz "zbić" efekt antydepresyjny [...] bo benzo działa jako depresant, hamuje.
Gratulacje, to jest najglupszy post jaki w tym roku przeczytałem.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 501 / 18 / 0
19 czerwca 2021pawoleh666 pisze:
16 sierpnia 2020Depresjogenat43 pisze:
benzo jak wrzucisz silne jak alprazolam, clon to możesz "zbić" efekt antydepresyjny [...] bo benzo działa jako depresant, hamuje.
Gratulacje, to jest najglupszy post jaki w tym roku przeczytałem.
Dlaczego ? Możesz rozwinąć ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.