Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Można ale wtedy leczenie się antydepresantami miaj się z celem ...bo efekt terapeutyczny będzie marny
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 1530 / 9 / 0
Ja zastanawiam się nad pierdolnięciem tego w kąt i powrót na fluo. Wkurwia mnie to i jest niebezpieczne, że jak się napiję to nie ma spania bo ciśnienie szaleje. Poza tym taki mix też na głowę chyba za dobrze nie działa.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Co jeszcze ma zastrzeżenia do moklaru to hamuje on jeszcze histamine a ta histamina to wkurwiają jest
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 1241 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
czyli jak sie to objawia ... ? mam zamiar przetestowac to po nowym roku bez cpania zadnego ... na jakie niemile skutki sie mam nastawic ?
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: brusdz »
qiuru18 pisze:
Można ale wtedy leczenie się antydepresantami miaj się z celem ...bo efekt terapeutyczny będzie marny
Wiem o tym dobrze ,ale bez przesadyzmu. Jak czaselm se zapale trawki z ziomkami lub zarzuce troche kody od swieta albo psychodeika jakiegos to chyba nie mozna powiedziec ze cala kuracja juz na chuj sie nadaje. A jak sie sparawa z piciem alku? co z tym cisnieniem. przepraszam, wiem ze odp sa ewnie gdzies na forum ale w chwili obecnejkorzystam z neta tylko z poziomu smartfona bez klawiszy i troche chujnia sie przeglada
[b][color=#FF0000]Autovidol dobry jest, pij go stary nie bój się[/color][/b]
  • 1241 / 8 / 0
a nie lepiej poprostu inny lek niz brac cos z czym sie dragow nie laczy i liczyc ze moze nic sie nie stanie ?
no przynajmniej kazdy kto tu probuje moklo to pisze ze owszem ale na tym sie nie cpa ... a ziele to akurat
malo z czym reaguje w sensie niepozytywnym bo jak juz to najwyzej lepiej dziala zreszta ziele to nie cpanie a jesli ktos uwaza ze jest to cpanie to wtedy kawusia musi stanac na rowni nie mowiac juz o alku czy fajkach ... a jak mowie ludzia ze sa cpunami bo laduja sake prawie co dzien i jaraja 20 lub wiecej szlugow to sie obrusizaja ...

a wracajac do tematu moze ktos napisac cos nt. ubocznych skutkow brania moklo ??? tylko nie z ksiazki a z wlasnego doswiadczenia ?
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 8 / 0
http://www.urpl.gov.pl/rejestr_ch/Mokla ... l_powl.pdf moze komus sie przyda ...
...
pomimo iz jest tu napisane ze 2 tyg ale zycie za krotkie 30 grudnia ostatnie .25 sertraline
pierwsza tableteczka zaczela dzialac 15 minut od zazycia (lekkie sniadanko) pierwszy objaw to serotoninowe pykniecie i ten cwaniacki serotoninowy usmiech ... weed dziala jak bym palil pierwszy raz w zyciu ... lekkie oslabienie i ciagle zajebisty humor ... poczekam te 24h i jutro juz normalnie 2 x 150mg jesli nic mi nie bedzie
  • 1241 / 8 / 0
3 dzien(lacznie 6x150mg) ... depresje zniknela 15 minut po 1 tabletce ... ale tez 6 godzin od tego momentu czuje ciagle fizyczna zwale za to humorek raczej dopisuje i zero depresji jedynie to chujowe fizyczne zmeczenie ...
  • 1530 / 9 / 0
Uważaj z tym, bo jak mieszasz z ssri to może nie być ciekawie. Myślę, że nie bez powodu napisali by odczekać te 5 tygodni zanim zaczniesz imao a. U mnie to wkręcało się tak, że to naprawdę czułem dopiero po trzech dniach (2x150mg na dzień), po tygodniu było już konkretnej, a do miesiąca tak jak powinno być. Czyli pewnie stężenie we krwi było już odpowiednio duże.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1241 / 8 / 0
podalem link do ulotki gdzie jest napisane 2 TYGODNIE dla ssri (fluoxetyne, sertraline) !!! tak naprawde znalazlem i nie pamietam gdzie ;) duzo informacji o moklo (bardzo dokladnych - jakies info tdla lekarzy) tam bylo wyraznie napisane ze:

jesli zchodzisz z ssri nalezy zachowac washout przez 4 do 5 oktresow t1/2 (dla sertraline to jakies 26h wiec max 5 dni i mozna jechac ... z moklo)

powrot do ssri to znowu nalezy odczekac iles tam (zapamietalem co dla mnie istotne;) czyli 2.5 dnia washout z moklo zeby bezpiecznie zaczac ssri .... (poczekam ze 3 dni i wroce do sertraline)

tak wiec tam gdzie przeczytales ze nalezy czekac 5TYG !!!! autor mial na mysli bardzo bardzo qrwa bezpiecznie 5 x t1/2 dla fluoxetine ktore ma najdluzsze t1/2 ze wszystkich popularnych ssri o ile wiem ;) no w tej ulotce powyzej juz chca tylko 2 tyg od fluo :D chyba ze to nie w tej bylo ;)

powaznie duzo czytam zanim zdecyduje sie na jakis glupi ruch wiec spoko i dzieki za troske ;)

ogolnie jeszcze dodam ze kolejna pasqdna noc ... efekty uboczne znecaja sie nademna w nocy ... ale znalazlem lek na to ... wystarczy buszek aby przez 5-6h nie miec uderzen goraca, zimna ktore budzi i zasnac nie daje ;)
pozatym poki co nocki mam jak na czystym ssri takie zmeczone i rozbiegane ... dzisiaj sobie zapodaje z 10mg valium bo juz qrwa mi sie nie chce dalej cierpiec zadnych halo nie mam wiec spokojnie poczekam az zacznie dzialac
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.