ODPOWIEDZ
  • 959 / 175 / 0
Jako że miałem dość długa przerwę od tego sportu to po 8 latach wracam do pomidorów.Miały być wszystkie automaty 3xamnesia 1xLemon haze 1xAK Devil i 2xSource diesel(jakąś krzyżówka) + jedna sezonowa.Niestety amnesie okazały się pół auto albo i sezonowe,taki pech ale kwitną.Wszystkie rośliny mają wykonany LST oprócz automatów.Przyznam że trochę zaniedbałem rośliny,dwa razy pokazały niedobory.Skromny out na własne potrzeby.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 494 / 102 / 0
Jak kwitną to spoko, na początku piździernika będą :)
  • 12452 / 2421 / 0
W jakieś 5 tygodni do zbioru? Ciężko mi to sobie wyobrazić, ale daj Boże.
  • 959 / 175 / 0
Ja myślę że w pełni to one nie dodają raczej.
  • 494 / 102 / 0
Nie dygaj małolat, dojrzeją %-D
  • 959 / 175 / 0
Główny szczyt AK Devil bo pleśń już w natarciu.
[ external image ]
  • 12452 / 2421 / 0
Konkret pała i to cała w kwiatach. Szkoda, bo z tydzień dłużej dobrze by zrobił, ale podobno lepszy early bud, niż no bud.
  • 4311 / 699 / 2117
No całkiem konkretna! Pierwszy raz się zabawiasz, drugi? Czy jakieś dłuższe doświadczenia związane z hodowlą? Tak, czytałem, że miałeś 8 lat przerwy, no ale wiem, że coś tam "w głowie" zostaje.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 959 / 175 / 0
@deadmau5 tak mailem 8 lat przerwy a wcześniej w outdoor bawiłem się cztery sezony/lata.
  • 959 / 175 / 0
Główny szczyt Auto Lemon Haze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.