Zobacz sobie, jeśli chcesz kanał Test Misja na youtube. Tam poznasz historię faceta jak pił i jak trzeźwieje, a jakich przy tym używa narzędzi.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
16 września 2020mefistofeles85 pisze: @Brutalny Przeczytaj sobie ten temat na spokojnie tak ze trzy razy. Masz tu wskazówki i możesz wyłapać Swoje błędy w założeniach jakie popełniłeś i przez które poniosłeś klęskę. Warto byś też nabył narzędzi, jakie pomagają podczas "trzeźwienia". Nie myślałeś o terapii i/lub mityngach? Tam dostaniesz narzędzia by łatwiej Tobie było wyjść na prostą. Wiedz, że na tą chwilę występuje u Ciebie uzależnienie krzyżowe od alkoholu i mj, więc musisz zrezygnować z obu na raz.
Zobacz sobie, jeśli chcesz kanał Test Misja na youtube. Tam poznasz historię faceta jak pił i jak trzeźwieje, a jakich przy tym używa narzędzi.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
A przeświadczenie, że mj a alkohol to niebo a ziemia, prowadzi alkoholików do uzależnienia krzyżowego właśnie, lub w najlepszym przypadku do zamienienia ciągów alkoholowych na rzecz ciągów na mj. Ciąg na mj- dziury w głowie, nie pamiętanie faktów z dnia poprzedniego, brak motywacji, brak koncentracji, depresja. No niebo jak chuj.
16 września 2020Brutalny pisze: w sumie nie dam rady tak o przestać pić mi się wydaje
16 września 2020Brutalny pisze: o wiele lepiej by było się poprostu nie zapijać do nieprzytomności niekiedy
16 września 2020Brutalny pisze: zaczne od ograniczenia i nie uchlewania się
W wolnej chwili możesz obejrzeć fazy rozwoju uzależnienia od alkoholu:
https://www.youtube.com/watch?v=b4xWhuMqAOw
https://www.youtube.com/watch?v=NRqJY-TdWZs
https://www.youtube.com/watch?v=0h-WnM6D0J0
https://www.youtube.com/watch?v=Opak45tckN0
I będziesz wiedział w którym miejscu się znajdujesz i co możesz z tym zrobić.
Pamiętaj jak nie piłem, nie paliłem przez 3 lata.. chodziłem na mityngi AA oraz AN, byłem w służbach wspólnoty AA i AN, jeździłem po więzieniach, rozmawiałem z osadzonymi którzy właśnie przez narkotyki i alkohol tam trafili narobili głupot niektórzy za głowę siedzieli i mówili że na czysto byli normalnymi ludźmi a po używkach zamieniali się w bestie, nie panowali nad sobą, jeden błąd, jeden wybuch emocji i 25 lat albo dożywocie. Ja oraz kilku znajomych byliśmy często zapraszani na rozmowy z więźniami, mieliśmy tam wykłady, tzn dzieliliśmy się z nimi swoimi doświadczeniami i mówiliśmy co zrobiliśmy aby nie pić, nie ćpać.
Niestety po tych 3 latach zapomniałem kim jestem i jakie mam uzależnienia i wróciłem do nałogów. Myślałem że pozjadałem wszystkie rozumy i że sobie sam poradzę, przecież taka duża wiedza o uzależnieniach, spoooro przeczytanych książek, mnóstwo godzin spędzonych na mityngach. Bzdura. Sam sobie nigdy nie poradzę, mogę tylko oszukiwać siebie i innych i próbować kontrolować swoje nałogi.. a kontrolowanie na dłuższą mete dla mnie nie istnieje dobrze o tym wiem bo wielokrotnie sprawdzałem i zawsze kończyłem z palcem w dupie. Jestem alkoholikiem oraz narkomanem i będę nim do końca życia, niema się co oszukiwać.
Czysty od 11 dni. Niedługo zaczynam terapię :)
Pozdrawiam
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.