Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Są na Forum osoby poniżej wieku pełnoletności.
I ja wiem jakie.
Nie ładnie donosić i ja tego nigdy nie robiłem.
Co na to moderacja ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1298 / 258 / 0
nie udowodnisz ze sa niepelnoletni chyba ze udowodnisz %-D
  • 1266 / 319 / 12
Odpowiem tytułem tasiemca, bo najbardziej lubisz się w nich udzielać:
Spoiler:
Portal jest tylko dla osób pełnoletnich, konta młodszych użytkowników są z miejsca banowane ale nikt sie nie bedzie bawił w moderacji w Magazyn Śledczy. Jak masz jakieś wątpliwości albo wyrzuty sumienia, zawsze możesz zgłaszać posty anonimowo tj będąc wylogowanym i uniknąć wirtualnej dekonspiracji.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2232 / 379 / 0
Ja
Twierdzi, że nie jest alterem.
Trafna uwaga, że stajesz się wrogiem innych zwykłych userow.
Nie jest to servant leadership, a raczej "my tu pilnujemy porządku, góra nam kazała porządkować knajpy etc."
Bardziej jak ZOMO i bicie pałami niż służebne przywództwo. Ale to świat cpunów, więc może jak z wiezieniem, innych zasad się nie da wprowadzić, nie wiem.

Czoug
Jak coś nie pasuje to wypierdalać. Naprawdę koło chuja mi lata paru randomow z alkoknajpy, nie wnosicie nic pożytecznego do tego forum poza jakimś żałosnym belkotem, nie udzielacie sie w ogóle w wątkach tematycznych a jak juz to spam. Palkrolik chociaż wziął rozum do głowy i skasował konto - na co czekacie? Trochę świeżej krwi nie zaszkodzi.

Wirtualny wpierdel od cyberbullies.
------------
Tak powinien się odzywać moderator? I to nie do randoma tylko wieloletniego użytkownika forum z +200 karmy? Proszę o opinię.
  • 2232 / 379 / 0
@surveilled @CATCHaFALL @Stteetart

Zgłaszam mowa nienawiści moderatora do użytkownika i proszę o stosowną reakcję:

Czoug
Siedź na pizdzie i nawet nie mrugnij kurwo konfidencie.

Sram ci do ryja. Pokazałeś jakim słabym typem jesteś. Z verbalka sie śmiałeś, ze nie rucha a pierwszy walisz z dupy.

Powinieneś wykurwic na Perm bana za jego kompromitujące zdjęcie które wstawiłeś w knajpie ale nie będę takim obrzydliwym hipokryta jak ty.

Jak coś nie pasuje to wypierdalać. Naprawdę koło chuja mi lata paru randomow z alkoknajpy, nie wnosicie nic pożytecznego do tego forum poza jakimś żałosnym belkotem, nie udzielacie sie w ogóle w wątkach tematycznych a jak juz to spam. Palkrolik chociaż wziął rozum do głowy i skasował konto - na co czekacie? Trochę świeżej krwi nie zaszkodzi.

Wirtualny wpierdel od cyberbullies.

W moim odczuciu moderator NIGDY nie powinien się tak odzywać do użytkownika, a propagowanie mowy nienawiści jest zwykle surowo karane.

Takie zachowanie nie przystoi osobie, która bądź co bądź pełni rolę publiczna na forum i przez to standardy jej zachowania powinny być jeszcze wyższe niż przeciętnego użytkownika, powinna być przykładem dla innych, a jest zupełnie odwrotnie.
  • 9304 / 1809 / 2
Sprawami skarg zajmuje się @surveilled.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1888 / 422 / 4
29 sierpnia 2023DuchPL pisze:
współczuję tym, którzy sie katują...

odchudzanie to banał, wystarczy ruszyć "d**ę" ( siłka? rower? bieganie? ) jeść odp "czyste" rzeczy... ( ryby, jaja, warzywa ) i nie zaburzać gosporaki hormonalnej ( np piwkiem czy szlugami o innych wynalazkach typy NARKOTYKI nie wspominam ) pozrdro + zdrowia

jak temat pierdoły stteetart
rozumiem, że te "wypierdy" które są powyżej zwł te które TY piszesz TYPIE ... nie nadają się do kosza?
czym sie kierujesz weryfikując co jest pierdoła co nią nie jest?
- już dość w tym temacie MOICH postów usunąłeś, gdzie ja podałem alternatywę dla "złotych diet", na którą zlałeś a z której raczej nie skorzystałeś czy nie skorzystasz ( chociażby dla zasady ), a która mogła by pomóc wielu osobom co też dobitnie uargumentowałem chociażby na moim przykładzie.

może mnie JE**E to ile zrzuciłeś i liczy się dla mnie coś więcej niż użalanie się nad sobą i KATOWANIE jak pisałem wczesniej daremnymi dietami, które prócz rozczarowań ( zwykle ) wiele w życiu nie zmieniają prócz niepotrzebnych wydatków na "super jedzenie" i straconego czasu.
proszę szanowną administrację o reakcję.

czy jestem upierdliwy w "donosach" ? a co ja mogę na prywatne zajawki gościa prócz ... napisania tutaj.
ON prócz "moderowania" uczestniczy czynnie w dyskusji, i praktycznie każdy komentarz "jego rady" kończy się
- usunięciem posta
- warnem
- lub banem co już miało miejsce

tragedia. serio nie chcę wojny, ale też chcę mieć możliwość swobodnej wypowiedzi ... do czego to forum się obliguje chociażby w swoim regulaminie.
( przy zachowaniu odpowiedniej kultury osobistej rzecz jasna )
DXM
  • 6157 / 431 / 12
@london5 Jeśli masz bezpośredni dowód – np. użytkownik przyznał się że jest niepełnoletni – tak jak Czoug napisał, możesz wysłać, a my zablokujemy konto.

@mietowy3 Moderator został upomniany. To jego pierwsze upomnienie.

@DuchPL Proszę przestań skarżyć się na Stteetarta. Między Wami a Administracją jest pakt – że dopóki tylko z nim masz problem, dopóty możesz tu zostać. Stteetart, symetrycznie, ma tak że Twoje skargi na niego nie odnoszą skutku.
Przekalkuluj to sobie! – Masz dwie opcje, jedna ma dwa warianty.
  1. A. Skarżyć się tutaj dalej wiedząc, że nic to nie da i psuć sobie image.
    B. Przestać się skarżyć na Stteetarta.
  2. Wypowiedzieć ten pakt i dostać bana.
Tertium non datur.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2232 / 379 / 0
@surveilled
Napisałem w tasiemcu w stylu kwas od jaszczurów, koks od murzyna, zioło od s-lab - to moim zdaniem jest akceptowalna mowa potoczna a nie dyskusja o źródłach, bo żadnej dyskusji nie było, ani pytania o źródła. Dostałem warna od moderatora Czoug. Nie zgadzam się z tą decyzją, proszę o weryfikację. Dziękuję i pozdrawiam

2023 gru 15, 19:33 / scalono - surv

Poza tym nadal wyzywa mnie od kurew - czy takie są standardy na tym forum?
  • 9304 / 1809 / 2
W robaki standardy są naginane. Chyba, że robi to poza robalem. Co do źródeł to uwazalbym. Ja kiedyś dostałem Warna za napisz żółty sort, bo tylko jeden vendor miał żółty sort 😅
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.