Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1034 / 273 / 0
@sclero2014

Jest masa wyjebek na Modafinil, więc trzeba uważać. Dobry Modafinil powinien zadziałać zajebiście, choć są i wyjątki od tej reguły, gdy kogoś to po prostu nie rusza. Zostaje zamiana na armodafinil lub poddanie się.
  • 2814 / 365 / 0
@GermanskiOprawca to prawda jest masa wyjebek modafinilu . Mnie od danego vendora nie ruszyła. Ale gdy miałem od kogoś to czułem działanie i to wyraźnie bo nie wierze że to było placebo . Też myślę o armodafinilu ale myślę że też można się naciąć
  • 963 / 17 / 0
Od jakiej dawki Modafinil poprawia nastrój?
  • 8 / 1 / 0
@sclero2014 wiesz, że armodafinil jest z założenia mocniejszy ?

sprawdzone przeze mnie wersje modafinilu jak od kogoś kupujecie to np. lab HAB Pharma pod nazwą MODVIGIL albo pod nazwą rapofil-200 lab shree venkatesh.
Modafinil działający kupicie w rupharma / cosmicnootropic albo od meldonium na fb
ps. ja tab'sa 200mg dzieliłem na pół i po tym jak wziąłem 100mg to następnym razem wziąłem ćwiartkę bo 100 mnie za bardzo klepała 😬
  • 2814 / 365 / 0
@wierzbajol wiem że armodafinil jest mocniejszy :) co do stronki cosmicnootropic to ruska stronka i tam są pewniaki :) wiem bo zamawiałem ale cos innego :) . A co do meldonium z fb również polecam allegrowicza
  • 108 / 15 / 0
Czy ktoś zna tańszą alternatywę dla armodafinilu? Świetnie na mnie działa, tylko wydatek 300 zł miesięcznie to sporo. Może to kwestia dopaminy, bo poprawia mi depresyjność i czegoś jeszcze, (glutaminian/oreksyna?) bo działa też nootropowo. Ogólnie mam depresję i mgłę mózgową i dopiero na mixie leki + armodafinil czuję, że coś lekko mi się poprawia w głowie. Dodam, że biorę go razem z MPH i całkiem dobrze się komponują, może więc amfetamina tutaj byłaby zbliżona do tego mixa, tylko że nie zamierzam brać niczego nielegalnego. Co w takim razie byłoby podobne, o ile w ogóle coś? Pozdrawiam
  • 1034 / 273 / 0
@epiphone

Chyba nie znajdziesz alternatywy, ja na moda wydaję około 7 stówek miesięcznie i trudno, za zdrowie czasami słono się płaci :(
  • 108 / 15 / 0
@GermanskiOprawca
No wiem, że się płaci, płacę i będę płacił przynajmniej na razie, ale wolałbym mniej. To jaką Ty dawkę bierzesz, że 700 zł? 500 mg dziennie?
  • 1034 / 273 / 0
@epiphone

2 x 200mg 😈😈
  • 2814 / 365 / 0
19 sierpnia 2023GermanskiOprawca pisze:
@epiphone

Chyba nie znajdziesz alternatywy, ja na moda wydaję około 7 stówek miesięcznie i trudno, za zdrowie czasami słono się płaci :(
Ja wydaje dużo dużo więcej na podstawowe leki a co dopiero dodatki ..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.