Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Jakie wrażenie po stosowaniu 3mmc do odbytniczo?
  • 109 / 20 / 0
24 września 2021Mefistofeles1945 pisze:
W Polsce wszelkie mcki erceki pocztą zdelegalizowane juz przeszlo 2 lata prawie. Jedynie darknet itp
zdelegalizowane i owszem, ale są jeszcze clearnetowe sklepy. Ja w jednym z nich w styczniu 2021 4-CMC kupiłem i bardzo byłem zadowolony. Oczywiście trzeba umieć je znaleźć bo pewnie 90% to scamy, ale skoro mi się udało to innym też się uda. Szukajcie opinii a sklep znajdziecie ;) Teraz widzę że po banie w NL i banie na kanna w Chniach dość mocno je przewiało ale nadal działają i pewnie niedługo wszystko wróci do normy.
A jeśli chodzi o 3-MMC to właśnie niedawno sobie ogarnąłem z darka. Jeszcze nie testowane. Jak sprawdzę to dam update. Z katynonów do tej pory tylko własnoręcznie zrobiony metkat i kupne 4-CMC próbowałem. Zdecydowanie moje gusta :zombie: Śmieszne że jak miałem okazję próbować mefedronu jeszcze przed banem w PL to się bałem. Taki strach przed nieznanym, albo instynkt samozachowawczy hehe.
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 1891 / 425 / 4
28 października 2021Czarodziej420 pisze:
Siema mam kilka pytań,
co bardziej uzależnia 3mmc czy 3cmc,
Efekty każdego z nich,
Co mocniejsze,
Jak rozpoznać
jeśli kiedykolwiek zapodasz legitne 3MMC będziesz wiedział, dlaczego tak uzależnia.
i dlaczego 3CMC jest... kiepskie.
DXM
  • 1040 / 150 / 0
Jasne że 3mmc jest lepsze, działa dłużej i stabilniej. Można nawet noc przedłużyć w ekstazie ze dwie dorzutki.
  • 9342 / 1813 / 2
Siema mam kilka pytań,
Efekty każdego z nich,
Co mocniejsze,
Jak rozpoznać
A co Ci mają ludzie napisać ? Poleca to co cpali lub cpaja.
Co mają powiedzieć ? Że jak przez lata cpali 3mmc i chcą taka sama banie to jak zapodadza 3cmc to są niezadowoleni bo bania jest inna ?

Głównie na tym forum dramatyzuje się nr cmc. Zwłaszcza ludzie stosujący przez lata 3 lub 4 mmc i nie dbający o tolerke rozpisują się jakie to chlory są szkodliwe.

Moja rada to kupić po parę gram tego i tego i samemu ocenić.
A co do siły. To 3mmc jest bardziej serotoninowe i euforyczne a cmc bardziej stymulujące i clearheadowe.
I nie czytaj tych wszystkich kumatych eufo 70/30 jak jest na innych forach.
To działanie w 100proc zależy od organizmu i zapasu przekaźników.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1040 / 150 / 0
Na pewno 3 cmc jest znacznie gorsze w aplikacji donosowej i szybciej wypłukuje neuroprzekaźniki.
  • 109 / 20 / 0
owiem wam że tak jak jestem z siebie dumny że delikatnie różne substancje ruszam i że 5g 4-CMC mi na pół roku starczyło (z czego 2g rozdałem) tak przy tym 3 MMC to się nie pohamowałem :) Sztukę bez jednego szczura skonsumowałem w 24 h. I ciężko mi powiedzieć jak dokładnie działa bo pierwszy lajn :nos: poszedł na zejściu 2CB (po 5h od połknięcia piguły), ale jest fajne. Zdecydowanie odmula, i dodaje energii. Sypałem po ok 200mg i taka linia to ok 2h trzymała. W międzyczasie jadłem trochę i spałem także duży plus dla substancji. Więcej chyba nie zmówię bo za bardzo ciągnie a mi stymulanty i tak nie są zbytnio do życia potrzebne. Zdecydowanie wolę wystrzał na emce lub 4-CMC lub jakiś psychodelik raz na ruski rok. Poza tym mimo że nie aż tak mocno jak klef to ten metafedron ostro mi klamkę zajechał. Krwawe babole kilka dni miałem.
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 1891 / 425 / 4
17 grudnia 2021Stteetart pisze:
Siema mam kilka pytań,
Efekty każdego z nich,
Co mocniejsze,
Jak rozpoznać
A co Ci mają ludzie napisać ? Poleca to co cpali lub cpaja.
Co mają powiedzieć ? Że jak przez lata cpali 3mmc i chcą taka sama banie to jak zapodadza 3cmc to są niezadowoleni bo bania jest inna ?
Ten temat to już "lata" jest przerabiany... dawno nie pisałem bezp. do Ciebie bo dsobrze prawisz.
Ale dlaczego ktos ma pisac o CMCkach dobrze skoro - sa po prostu gorsze niz MMC?

Tak zgodze się, co innego jak ktoś nakurwia system CMC i jest zajebiście ... a co innego kiedy ktos zaczynał od prawilnychy sortów mefedronu potem przeleciał na 3MMC w super czystej postaci... i nagle łyka coś co:
- rozkurwia mu nos
- rozkurwia żoładek
- rozkurwia jelita
- powoduje zjazdy
- chujowe samopoczucie PO

gdzie po MMC nie wystepowało NIC z powyższych, prócz ZAJEBISTEGO SNU ... więc tak... 3MMC będzie zawsze nad biedaketonem 3CMC, którego nawet w desperacji bym nie zapierdolił juz a miałem kilka podejść, mimo mojego narkomańskiego podejścia do pewnych substancji w ostateczności wole sobie ugotować metkata niż truc się tym badziewiem, zwł ze sztuka czy dwie to dla mnie smyrnięcie a nie mam zamiaru po 6 gietach w noc ogarniać potem miesiąc organizmu.
DXM
  • 9342 / 1813 / 2
@DuchPL nie nudzi Co się to ? Serio pisanie jakichś bzdur nadal sprawia Ci frajdę ?

3cmc zjadłem sporo. Od 2015 do 2018 jadłem to na przemian z 4cmc i niewiele z tej listy zauważyłem:

rozkurwia mu nos
- rozkurwia żoładek
- rozkurwia jelita
- powoduje zjazdy
- chujowe samopoczucie PO

Dopóki nie przesadzałem i nie zezarlem np 20gr w weekend to był normalny beta keton
I to opinia nie tylko moja.
Gadamy o tym od kilku lat, od kilku lat trwają spory które lepsze które gorsze są argumenty takie i takie.
Już ludzie Ci tłumacza - ćpasz 4 lata mmc i kolejne 4 lata cmc więc logiczne będzie, że w tych drugich 4 zauważysz kumulację ubokow - nie działa.

No co ja mogę ? Chyba na powrót dodać Cię do listy ignorowanych icmiec spokój.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3455 / 555 / 2
3mmc rozpoznasz po takim specyficznym chemicznym zapachu ale nie zawsze. Ja sobie chwale trójeczke.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.