Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 172 / 11 / 0
Niech inni wytestują, co rynek da. Niewidzialna ręka sprawi, że najwięcej stron będzie miał najfajniejszy (bądź też najszkodliwszo-fajniejszy) odczynnik.

Ja tam emeryturę robię i jest git, ciekaw jestem tylko, kiedy minie mi ten odklej.
Są tu tacy, co +/- 2 lata ćpania bk mają za sobą i wyszli z tego? Ile trwa powrot do rzeczywistości?
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
@DuchPL - jak chcesz syntezę to ogarnij 4mmc bo to dokładnie taka sama procedura tylko prekursor inny ('sensorycznie' oba prekursory nie do odróżnienia - obie syntezy przebiegają jota w jotę tak samo tylko trójka ładniej krystalizuje niż czwórka)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 149 / 2 / 0
Majac trzy odczynniki można stworzyć kryształ idealny? Wyjdzie z tego jednolity mefedron (2,3,4) ?

Zsyntetyzować każdy osobno i poddać wspólnej krystalizacji?
  • 3898 / 238 / 13
Jeżeli pytasz o teorię krystalografii to - nie - każdy izomer wykazuje powinowactwo tylko do cząstek sobie podobnych i w efekcie powstaną struktury lokalnie zgrupowane z odpowiednich izomerów, oprócz tego one mają delikatnie różne "timingi" krystalizacji, a więc najpierw zacznie kystalizować jeden, potem kolejno dołączą pozostałe - na finiszu w zależności od warunków krystalizacji będzie albo puder albo bardzej złożone formy - wszystkie w zasadzie nie do rozdzielenia, ale równie dobrze można skrystalizować wszystkie trzy osobno i zmieszać po wszystkim.

Tak BTW - prekursor do odpowiedniego ketonu ZAWSZE będzie zawierał śladowe ilości innych izomerów orto,para,meta dlatego bardzo dziwi mnie to, że w PL sprzedaje sie 3mmc, podczas gdy każda spektrometria wykazuje tam nikła, bo nikłą, ale jednak, zawartość 4mmc - ustawa nie wspomina o minimalnej, dopuszczalnej ilości ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1628 / 195 / 0
Aiz pisze:
Są tu tacy, co +/- 2 lata ćpania bk mają za sobą i wyszli z tego? Ile trwa powrot do rzeczywistości?
Nie wiem czy wyszedłem, ale znacznie ograniczyłem spożycie ketonów(wpierdalam raz na 2 lub 3 tygodnie do 500mg 3-mmc). Potrzebowałem miesięcznej abstynencji + suplementacji wszystkim co się da oraz 26 dniowej kuracji noopeptem i fenylopiracetamem, żeby poczuć się jakbym nie ćpał nigdy.
  • 172 / 11 / 0
Ją rok ponad smigam na piracetamie, kuruje się kurkuma i zielona herbata. Potencjał intelektualny zachowany, problemem jest to odklejenie z abstrakcyjnym myśleniem i wylrwnoscia. I lęki... Coz, jeszcz trochę czasu.
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
yo, jestem totalny newbie i jesli chodzi o 3mmc to tylko sniff byl grany

nie traktujcie mnie jak debila (albo traktujcie), prosze o odpowiedz tylko na kwestie;

skoro bombka jest lepsza niz sniff, to powiedzcie mi co to jest bombka tak naprawde? :D
bo ja domyslam sie, ale nie jestem pewien - czy to jest rozpuszczenie po prostu 3mmc w jakiejs mniejszej ilosci np. wody?
  • 4807 / 266 / 0
Bombka to jest wymierzona dawka substancji zawinięta w jakiś cienki kawałek papieru np. we fragment chusteczki higienicznej.

A czemu bombka jest lepsza? Bo profil działania odpowiada przyjęciu doustnemu które jest korzystniejsze dla substancji mocno działających na serotoninę.

Rozpuszczenie w płynie i wypicie jest skutecznym zamiennikiem, z tym że dochodzą efekty w postaci nieprzyjemnych walorów smakowych.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 5 / / 0
ok, dzieki za odpowiedz

w takim razie, jesli nie przeszkadza mi totalnie, ze jest to chujowe w smaku, to moge sobie 100mg rozpuscic w wodzie z miodem i wypic? czy bedzie to waste i jebac mnie?
  • 4894 / 853 / 0
IMO , mimo wszystko lepiej wypic , mniej siada na zoladek i szybciej sie wchlania . Smak nie jest jakis ochydny strasznie jak sie rozpusci w soku.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.