Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Zbanuja i co z tego. Wraki nie znikna, beda zajadac sie klefedronem i beda jeszcze gorszymi wrakami, plus taki ze moze szybciej sie wykoncza.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 492 / 16 / 25
Po takim długim czasie przerwy od ketonów, zrozumiałem ponownie ten wspaniały mechanizm uzależnienia od trójki.. Kurwa chwile jest pięknie, a potem już chuj.. zjazdy, bezsenność i inne dobrze wszystkim znane skutki uboczne.. Chyba jednak nie warto pchać się w ketony, mam nadzieję że z trójką to był mój ostatni raz.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 89 / 4 / 0
nigdy nie mów nigdy :)
Uwaga! Użytkownik stonedfox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
Mózg zapamiętuje to że fajnie jest na początku dlatego się do tego wraca. Ważne żeby przywołać te wspomnienia które towarzyszą przy zjeździe a dla mnie nie są one miłe. Mi to pomogło w odstawieniu. Na jak długo to nie wiem.
  • 4807 / 266 / 0
^ powyższa metoda może i jest dobra gdy zjazd jest mocniejszy niż "faza". Tego trzeba się mocno dorobić w przypadku 3-MMC.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 305 / 2 / 0
póki jest fajnie nie odstawisz tak o bez wiekszego powodu, jebane krótkie chwile ;p
  • 1854 / 215 / 37
Trójka do ruchanka nadaje się jak znalazł :finger:
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 3898 / 238 / 13
Tylko słabo stoi (nie brałem - pisze na podstawie mefa);

No ale do ruchania faktycznie jak znalazł bo podkręcenie jest mocne, a to najważniejsze, a finał odległy - no czyli jesteśmy w domu...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1854 / 215 / 37
Aye, captain :D
spam, po raz kolejny. Ogarnij się. Fuko
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 109 / 3 / 0
Mieliście kiedys coś takiego, że jeden sort 3mmc pobudzał, a drugi usypiał? Wczoraj jak wrzuciłem (ten drugi) po 3fa to senny się zrobiłem, ale jak po 3 piwach i 3-4mg etizolamu zjadłem dość sporo, bo od 400 do 600 mg to film mi się zerwał i obudziłem się na łózku, co ciekawe zrobiłem mały burdel przy okazji na biurku i poprzestawiałem kilka rzeczy w pokoju. Najbardziej pojebane z tego jest to, że wpadł mi do głowy cudowny pomysł rozerwania na strzępy swojego portfela! Dzisiaj rano po pobudce myślałem, że mi go zajebali albo zgubiłem, ale znalazłem dokumenty wciśnięte pod książką i przypomniał mi się moment jak go rozrywałem. Chociaż dobrze, że hajs też wyjąłem, ale i tak stówa poszła się jebać. Kurewski alkohol. Pobudka też jest ciekawa. Jak wstałem to wizuale dość mocne miałem przez jakieś 10s. Zauważyłem, że 3mmc działa lekko psychodelicznie, widać często jakieś powidoki itp. Chociaż wyjebane w kosmos w miksie 3mmc+3fa było pole widzenia. No kurwa widziałem wszystko co obejmuje wzrok i to w szczegółach, jak twarze odległych o kilka metrów ludzi. Do tego jeszcze znaczne rozjaśnienie kolorów.
Z powodzeniem można by 3mmc jako lek nasenny stosować...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.