Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 400 / 4 / 0
ile zapierdolić iv jak oralnie 250 jest git?? :rolleyes:
kazik333@tutanota.com
  • 5774 / 1181 / 43
Mnie robi 50 mg.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 170 / 13 / 0
Jakiś czas temu po raz pierwszy próbowaliśmy z przyjaciółką metafedronu. Był to brązowy kryształ, który spożyliśmy w ilości po ćwierć grama. Nie napiszę tutaj niczego odkrywczego. Zakręcił nam w głowie na tyle fajnie, że dobrze nam się przytulało bez zbędnych słów. Dopiero po paru godzinach zechciało nam się gdziekolwiek ruszyć i wtedy włączył się ten zabawny słowotok, znany mi już również z metkata. Najlepiej było jednak spacerować nocą, kiedy świat nabiera zupełnie nowego wymiaru, a każde światełko wydaje się wówczas niesamowite. %-D

Odnośnie reakcji fizycznych, to doświadczyliśmy oczywiście przyspieszonej pracy serca, no i w sumie przejściowych problemów z oddawaniem moczu. Widzenie było nieco zaburzone, natomiast w nocy zauważyłem jeszcze taki efekt, że podczas szybkich ruchów głową, obraz na ułamki sekund jakby się „wyłączał”, pozostawiając po sobie „ciemny szum telewizyjny”. Przyjaciółkę pomęczyły jeszcze do zaśnięcia jakieś bóle, ja natomiast pełny wrażeń i zachwytu nad światem długo zasnąć nie mogłem, ponieważ 3-MMC działało na mnie jeszcze nawet dobre kilka godzin od spożycia.

Ogólnie jestem zadowolony z działania tej substancji, choć nie zamierzam jakoś często jej powtarzać. A nawet jeśli miałoby się to okazać jedyną próbą, to zachowam ją w pamięci jako w pełni satysfakcjonującą. :)
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 5774 / 1181 / 43
To baw się baw, póki jeszcze legal.
Brązowy > Biały ---- kryształ. Czy brązowy kryształ 3mmc, jest czymś zanieczyszczony ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1888 / 422 / 4
trochę juz o kolorach było mowy kilkanaście postów wcześniej...

tak z ciekawości na was tez te mokrawe działają lepiej niż suche?

jak oceniacie obecne ice-y oferowane przez vendorów
DXM
  • 1888 / 422 / 4
qazplm1234 pisze:
potwierdzam poszlo 150mg sniffem bialy krysztal o zapachu mlecznym , strasznie wchodzi na cialo wysteepuje takie jak by oslabienie lekkosc , zawiodlem sie strasznie
mówisz o typowym ICE sorcie?
DXM
  • 51 / 1 / 0
Beżowe trójki swego czasu zawsze lepiej działały, niedawno przy zakupie jednej Beż i białej, biała okazała się lepsza w formie pudru.
%-D Ciągle Mieszam Mieszaniny w Mieszanowie. %-D
  • 400 / 4 / 0
chłopaki moj ziomek co nigdy w zyciu nie bral dragow (tylko trawe pali) chce sprobowac. Ile mu tego sypac do kapsuły?
kazik333@tutanota.com
  • 4807 / 266 / 0
Jak trawę pali to nie próbował dragów. No weź przestań :-) Co do pytań o dawkowanie dziwne że do tak popularnej substancji nie powstał żaden FAQ. Może to przez ilość sortów które mają inne działanie. W każdym razie nie przesyp 300mg co wydaje się względnie bezpieczne a najlepiej 250 mg, co jest fajne i nie inwazyjne.

Oraz módl się o przebaczenie za ten czyn. :finger:
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 42 / / 0
Zależy jaki sort. Ja dzisiaj po długiej przerwie oralnie 250 mg i nie było szału. Za kilka dni walę 350, może ruszy. Chyba nie będzie zbyt grubo?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.