Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: opisuj linki
  • 1893 / 179 / 0
Przypałowa wylewność pojawia się po miksie z etkatem. Naprawdę, chwilami siężko się powstrzymać. Ale w odpowiednich s&s to dobry miks. Kot w igłach.
  • 253 / 5 / 0
"Przypałowa empatia" po beta-ketonach to jak dla mnie jedna z większych wad tej grupy erceków. Oczywiście w grupie bliskich znajomych, przyjaciół, dziewczyny / chłopaka może to nie być nic negatywnego, a nawet wręcz przeciwnie - przez ułatwienie odbycia szczerej rozmowy. Ale gorzej gdy się wychodzi do obcych ludzi. Pół biedy gdy się pisze głupoty na forach internetowych - gorszy przypał jest gdy się zaczyna zwierzać obcym ludziom w autobusie i proponować spróbowanie mefedronu. %-D

I tak niestety po części działa na mnie ten brefedron. Po prostu prawie nie da się kontrolować tego co się wygaduje. :-p 3-MMC w porównaniu z brefem jest może mniej ekstatyczny, ale za to bardziej da się kontrolować swoje zachowanie.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 246 / 1 / 0
po 3 próbach 3mmc finalna opinia jest taka, że to nie warte zachodu, ani takiej ilości postów w temacie. nie warte zachodu jeśli się szuka euforii mefedronowej. bo tak w ogóle to przyjemny, empatyczny drag, lekko stymulujący i ze znośnym zejściem.
gimme next one :(
  • 1987 / 106 / 0
Asinus pisze:
"Ale gorzej gdy się wychodzi do obcych ludzi. Pół biedy gdy się pisze głupoty na forach internetowych - gorszy przypał jest gdy się zaczyna zwierzać obcym ludziom w autobusie i proponować spróbowanie mefedronu. %-D
o ja jebie... ale to nie jest "przypałowa empatia" tylko 100% buractwo i debilizm. a potem m.in. przez takich ludzi społeczeństwo patrzy na dragi tak jak patrzy.
I tak niestety po części działa na mnie ten brefedron. Po prostu prawie nie da się kontrolować tego co się wygaduje. :-p 3-MMC w porównaniu z brefem jest może mniej ekstatyczny, ale za to bardziej da się kontrolować swoje zachowanie.
3MMC faktycznie nie powoduje takiego pełnego puszczenia hamulców. a do takich miksów niekontrolowanych dodam od siebie pixy z zestawem MDxA+speed/meth... dawno dawno temu - działały podobnie, a następnego dnia... auć ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 66 / 80
Przebiłem sie przez cały temat i mam pytania.
1. Ile czasu sie to ładuje PR?
2. Skoro ogólna opinia mówi że sniffy działają z połową mocy orala to po co tak wiele osób wali 100mg+ sniffa po 300mg orala? Czy to przez to że przypuszczalnie taki sniff przyspiesza i podbija wejście tych 300 oralnych miligramów? Czy to raczej zwykły rytuał że jednak każdy chce spróbować tego sniffa na samym sobie?
3. Niech mi ktoś podpowie co mam zjeść przed jeżeli nie chce jeść tego na pusty żołądek, był wspomniany jogurt. Czy taki jogurt albo kefir jakieś 1,5h przed aplikacją pomoże na ewentualny ból brzucha? Nigdzie w temacie nikt nie wspominał o jakiś dolegliwościach z żołądkiem albo bełtaniu ale wole być zabezpieczony.
  • 1893 / 179 / 0
1. 15-20 minut.
2. Potwierdzam to przypuszczenie, zresztą nie tylko ja. Trzeba tylko tak rozłożyć to w czasie aby się ładnie zgrało.
3. Po zeżarciu tego nigdy nie miałem problemów z żołądkiem. Ale jak już to lekką, słodzoną kawę bym wypił.
  • 992 / 25 / 0
Nigdy nie odważyłbym się zjeść więcej niż 250mg i napewno nie więcej niż 100mg w towarzystwie nieznanych mi osób. Libido jest po tym przeoogromne. Dla osób, które mało ketonów w życiu jadły - jak wypijecie roztwór to popijcie dużą ilością płynów. I nie na pusty żołądek! Serek wiejski wystarczy.
  • 583 / 6 / 0
bezpiecznie jest to walic i.v.? jak tak to jaka dawka? 100mg?
  • 180 / / 0
Dziewicze dawki jeśli chodzi o i.v. proponowałbym gdzieś w granicach 120-150 mg.

Znam pewnego Ketonowego zwierza, który przywalił (ze sporą tolerką) 250mg, ładnie nim rzucało, więc najlepiej jest uważać z dawkowaniem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.