Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
szpak123 pisze:
Nie brałem 3-mmc od 2 lat jakoś. Jestem ciekaw czy poczuje jakąś różnice :)
Koniecznie napisz czy spadła ci tolerancja po takim okresie niebrania, generalnie tolerancja na ketony spada bardzo powoli, ale czy możliwe jest zupełne wyzerowanie?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 906 / 36 / 0
Donita pisze:
Wie ktoś kiedy dokładnie ma być zdelegalizowany tytułowy środek ?
W projekcie ustawy jest zapis "Planuje się, że ustawa wejdzie w życie pod koniec 2014 r", tyczy się to większości rc w tym 3mmc.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2014 przez Sinnis, łącznie zmieniany 1 raz.
297 dni czystości (05.01)
  • 8 / / 0
Powiedzcie gdzie moge znalesc aktualna liste zakazanych substancji zeby samemu sie na muke nie wbic ze zamowie 3 mmc a tu wraz z paczka policja wejdzie :D
  • 5299 / 104 / 0
Ban na duckduckgo? Nie, to leniwiość:

duckduckgo: lista substancji zakazanych

Wyniki:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wykaz_%C5% ... otropowych

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ustawa_o_p ... narkomanii

Ustawa o przeciwdziałaniu dragomanii tekst jednolity

http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet? ... 0051791485

Chwila szukania...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 275 / 4 / 0
mam takie pytanie, bralem moze z 3x w zyciu 3mmc, i zawsze z duza przerwa, i za kazdym razem, na nstepny dzien dostawalem kataru, ktory sie utrzymywal od tygodnia do 2, czy to spowodowane przez ta substancje, czy moze przez to ze wszystko szlo sniffem?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 175 / 2 / 0
jak byście porównali tę substancję do 6-APB? czy zmęczenie po 3-MMC jest też takie duże, czy jest bardziej lajtowe dla organizmu?
  • 677 / 1 / 0
lajtowsze, zależy też ile wpierdolisz na jednej sesji.
delikatny jestem na zwale.
  • 3955 / 147 / 0
ja moge porownac do 5mapb albo 6apdb to 3mmc ma lajtowsze i krotsze dzialanie. przy tych pierwszych efekt zejscia moze byc bardziej dokuczliwy.
niedojebanie genetyczne
  • 175 / 2 / 0
a dawkowanie średnio-słabe przy jednym z obecnych sortów (kryształ)?
  • 3955 / 147 / 0
dawkowanie jak dla mnie bardzo podobne do 5mapb bo przy jednym i drugim dawkowalem ok. 200mg jedzonego dla dobrego efektu z silna euforia.
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.