Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 314 / 4 / 0
Tryb życia ma bardzo duży wpływ na serotoninę, ale nie wiem jak z genetyką. Na pewno są jakieś wyjątkowe predyspozycje u niektórych, patrz serotoninowy terminator. %-D
  • 7 / / 0
Mam pytanie. Od miesiąca biorę leki antydepresyjne (paroksetyna - 20mg) i czy jak skuszę się na mały wyskok z 3-mmc (powiedzmy 200mg) to wpłynie to źle na leczenie? I czy w ogóle jest sens, czy coś poczuje? Ogólnie nic nie biorę, nie piję, ale jutro będę mieć okazje a wiem że 3mmc jest substancją raczej lekką i przyjemną więc chyba mogę sobie pozwolić, co? :rolleyes:

Nie zadawaj tego samego pytania w kilku miejscach :) Odpowiedź otrzymałes w innym wątku: http://hyperreal.info/talk/paroksetyna- ... l#p1607403
pill@
  • 75 / / 0
Odnośnie dorzutek to już jak dajecie drugą albo trzecią to dodajcie do nich jeszcze 5-meo-mipt. Nawet 10mg w połączeniu z 3MMC wymiata i podbija działanie tego ketona. Spróbujcie a zobaczycie. Niezła faza %-D
  • 201 / 6 / 0
Jest to wgl względnie bezpieczne wrzucanie dawek rzędu 0.5g na raz? W sensie czy nie trafi się padaczka albo coś.. No i jak lepiej, 400oral+100sniff na wejściu czy wszystko do żołądka? :-D Tak, żeby był rozpierdol, kiedyś już bardzo dawno temu za czasów jak 3mmc dopiero wchodziło na rynek razem z kolegami wrzuciłam coś koło 500 pewnie właśnie, dosniffowałam po prostu za dużo i pojawił się taki specyficzny nieogar, cały obraz jakby pulsował, no stroboskop, ale taki pluszowy :heart:
  • 5299 / 104 / 0
Zażywanie dragów samo w sobie nie jest bezpieczne, tym bardziej gdy na start wali się końskie dawki. Dwudziesty ,trzydziesty raz może być ok, za trzydziestym ósmym serce w końcu da osobie znać. Jak się bawić to się bawić, drzwi wyjebać okna wstawić, gorzej jak się przez okno wyleci razem z parapetem. Nieogar to jedno, zjebać se organy to drugie. Szkoda pikawy i procesora
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1520 / 72 / 0
stubborn pisze:
dosniffowałam po prostu za dużo i pojawił się taki specyficzny nieogar, cały obraz jakby pulsował, no stroboskop, ale taki pluszowy :heart:
Dosniffowalas w sam raz, ta bomba to kwintesencja bieda ketonow.

Dziś poleciało 250mg, po 15min jak peak sie ustabilizowal dorzutka 300. IV ofkorz. Ryj pogryziony jak ja pierdole, ale warto bylo.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1888 / 422 / 4
stubborn pisze:
Jest to wgl względnie bezpieczne wrzucanie dawek rzędu 0.5g na raz? W sensie czy nie trafi się padaczka albo coś.. No i jak lepiej, 400oral+100sniff na wejściu czy wszystko do żołądka? :-D Tak, żeby był rozpierdol, kiedyś już bardzo dawno temu za czasów jak 3mmc dopiero wchodziło na rynek razem z kolegami wrzuciłam coś koło 500 pewnie właśnie, dosniffowałam po prostu za dużo i pojawił się taki specyficzny nieogar, cały obraz jakby pulsował, no stroboskop, ale taki pluszowy :heart:
jak marzysz o złotym strzale... to powodzenia.

ogólnie odradzam... fajny nieogar to możesz osiągnąć łącząc 3mmc z pentedronem w odp dawkach.
Mi jak brakuje "tego czegoś" w eksperymentach na szczurach... dorzucam min pentka i ... jest to co tygryski lubią najbardziej.
DXM
  • 1893 / 179 / 0
Nosz kurwa mówie ale to wszyscy chyba wiedzą - ile wam trzeba do pooraniu ta tyle weżcie i 150 - 200mg sniffem, tylko nieco później, i co, cały czas niezadowoleni? Tylko tak wykalkuluja żeby wjazdy mniej więcej równe były. Jak niezadowoleni to znaczy że cyborgizacje postępuje i wtedy nic tylko odpuścić sobie 3-MMC co najmniej na tydzień. Nie wierzę że nikogo oprócz oporowych ketoniarzy nie zrobi 300 mg p .r. i 200 mg w klamę....
  • 1888 / 422 / 4
Dersu Uzala pisze:
Tak na marginesie - ciekawe jak wielką rolę w regulowaniu poziomu serotoniny ma genetyka i tryb życia?
Myślę, że tych z nadmiarem energii, życiowych ludzi - wszystko ogólnie klepie lepiej i mocniej... mają nadmiary dopaminy ( z wygranych ) serotoninka tez na pewno się szybciej odnawia...

sport, dieta, unormowany najlepiej bezstresowy tryb życia i fruwasz codziennie...
DXM
  • 19 / / 0
DuchPL pisze:
stubborn pisze:
łącząc 3mmc z pentedronem w odp dawkach.
Tutaj szczególnie trzeba uważać. Kiedyś połączyłem oba RC w stosunkowo do siebie małej ilości i przez 2h żałowałem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.