Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 479 / 15 / 0
hehehe, jako zywym to jeszcze o tym nie slyszalem.
ale sprawdz i nam napisz :)

natomiast subiektywnie sadze, ze o ile moglo by niezle klepnac (przez pluca szybkie i gwaltowne wejscie) to zjaranie 100--250mg proszku - jesli wapo dziala w dawkach podobnych jak sniff - zostawi z pluc sito.
Król Jest Tylko Jeden
  • 3955 / 147 / 0
w necie szukam ale malo info, chyba nie da rady. nie wiem na ile to wogole chemicznie do mefa podobne ale tego drugiego z tego co wyczytalem na forach, raczej nie ma sensu jarac, pomijajac szkodliwosc juz.

natomiast inne ketony przecie czesto mozna, penta wypalilem raz 1g w dobe jakas i pluca wciaz uzywam bezproblemowo zarowno do oddechu jak i jarania tego i owego. :*)

wapo zawsze dziala w duzo mniejszych dawkach, wchodzi natychmiast ale trzyma krocej.
  • 348 / 9 / 0
A to nie jest tak, że tylko ketony, które posiadające w swojej strukturze pierścień pirolidynowy działają waporyzowane (tak jak trzeba no i w sensownych ilościach i ćpuńsko-żarówkowo-foliowych warunkach)? Coś tam jeszcze o NEBie się przewijało, ale chyba nic konkretnego z tego nie było, nie chce mi się szukać teraz.

Jeśli się mylę, to niech mnie jakaś mądra głowa poprawi, żebym nie wprowadzał w błąd ludzi.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 3955 / 147 / 0
nie wiem ziomek bo nie zglebialem do tej pory tematu, nie znam sie tez tak od strony chemicznej.
ale w praktyce alfa-PVP, pentedron i etylofenidat dzialaja waporyzowane lub palone.

znalazlem nawet text o tym, mysle, ze wrzucenie linka bez lipy. zdaje sie, ze blog hajpowicza nawet wiec chyba sie nie obrazi. :-)

http://murtibing.blog.com/2011/09/05/kt ... o-palenia/
  • 3 / / 0
nie wiem jak was klepie ten 3mmc ale jak ja wale w nos to mnie klepie podobnie do amfy bo nei chce mi sie jesc i mam ochotę ze wszystkimi rozmawiac itp mam lekka euforie podobnie dziala jak pigoly a jak połykam bąbkę to euforia na maxa i tylko siedzenie i relaksowanie sie tym stanem całkiem inne działanie po połknięciu a przy wciągnieciu tez tak macie?
  • 348 / 9 / 0
Przeczytaj ostatni akapit z tego wpisu na blogu MurtiBinga, który wrzuciłeś ;-)

o EPH wiem, (btw - ten plastikowo-miodowy smak dymu :kotz: ), no ale to nie jest keton.

Co do Pente - aż sprawdzę z czystej ciekawości przy okazji, ale raczej sceptycznie do tego podchodzę. Napewno najpierw mały research odnośnie właściwości fizycznych zrobię. :finger:

No ale koniec offtopu, bo nas moderacja zje.

Na zakończenie dodam tylko: 3-MMC walnijcie oral, chwilę przed wejściem dorzućcie sniff, a jak zaczną wchodzić obie drogi podania naraz - wtedy wapo alfy. Wyjebie w kosmos :gun: %-D
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 677 / 2 / 0
Mi po 3-MMC K. było tak dobrze, że nie wyobrażam sobie dopierdalać do fazy taki schizujący proszek jak alfa-PVP, siedziałem ujebany na kosmicznej euforii i piłem jedno piwo 2h, trzymałem fifke w ręce i cały czas gadałem , empatia na bardzo wysokim poziomie, wyjebanie i świat przybiera kolorowych barw, czyste szczęście. Co chwile znajomi mnie besztali , że wstrzymuje kolejke albo nie pije piwa a w takim stanie to piwo stanowiło tylko absurdalny dodatek, palenie to samo, przyjemność płynąca ze wszystkiego co sie robi, tak przyjemne ,m że ma sie ochote cały czas i jakbym miał 5g to bym zjadł wszystko, miałem tylko sztuke i po prostu spędziłem wspaniały dzień , następna bania za 1,5-2 tygodnie , to samo sztuka maxymalnie bo potem to nie ma sensu i nie chce psuć sobie tolerancji.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
No dokładnie Nycomed euforia po 3 mmc jest zajebista i nie warto sobie tego psuć tolerancją. Pozdr
  • 38 / / 0
Jak jest z 3mmc na ciagach typu 2dni-sen-2dni albo cos w tym stylu?
Trzeba mocno zwiekszac dawke? 2g na jedna osobe na 4dni wystarczy (normalna tolerancja, 80kg waze)? ;d
  • 3449 / 122 / 8
Trudno powiedzieć, są tacy co 2g wpieprzają bez tolerancji w 8 godzin, a później idą spać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.