Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 427 / 2 / 0
Co jest nikt brefedronu nie walil zeby dac male porownanie do terazniejszego 3mmc?
  • 253 / 5 / 0
Ja znam oba, aczkolwiek porównanie nie będzie zbyt precyzyjne, bo brefa brałem już dosyć dawno temu. Najkrócej ujmując wygląda to jednak tak, że brefedron jest bardziej empatyczny, a metafedron bardziej euforyczny. brefedron, jak pamiętam, potrzebuje większej dawki oraz krócej działa. Ogólnie to bardziej się opłaca jednak 3-MMC. brefedron był dobry w czasach kiedy właśnie zakazano metylonu i metedronu, a jeszcze nie pojawiło się nic lepszego w zamian.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 63 / / 0
Ktoś testował już puder z nowego sortu, który właśnie pojawił się u jednego z wiodących vendorów??
  • 48 / / 0
Gdyby mieszac z GBL, to wypić to przy łykaniu 3mmc, czy lepiej na wejściu/peaku? Obstawiając, że nie chcę dorzucać, no może góra raz. Używam tego tylko z dziewczyną bardzo rzadko i chciałbym się dobrze przygotować + tadalafil do tego mam %-D. W fazie chodzi mi tylko o jedno.
  • 1252 / 4 / 0
gienio160 pisze:
czy może ktos z was porównac 3MMC kryształ przeźroczysty wielkosci cukru do kryształu tej samej wielkosci koloru białego? mam fotki ale niewiem jak je wrzucic. jeśli ktos miał stycznosc z jednym i drugim sortem niech opisze który był lepszy. pozdro :cool:
Biały niezły, przezroczysty lipa - inne dzialanie.
  • 1167 / 13 / 0
RedBluePurple pisze:
Ktoś testował już puder z nowego sortu, który właśnie pojawił się u jednego z wiodących vendorów??
Dopiero sie pojawil ten sort to watpie zeby ktos juz go dostal.
  • 232 / 2 / 0
dużo większe jest dawkowanie pudru niż kryształu ?? jeżeli chciałbym miec taką banie jak po krysztale 350mg oral to pudru ile trzeba zjeść ?
  • 203 / 6 / 0
Suplementacja metafedronem podczas terapii antydepresantami(prometazyna, mianseryna)to rozsądny pomysł? Chodzi mi głównie o to, żeby nic poważnego mi się w fizyczność nie stało.
  • 484 / 3 / 0
Nowy sort, "spore kryształki" działa tak samo jak poprzedni, mało spidujący (ale nie przyśniesz), mocno empatyczny i na wejściu pyszna euforia. To wy łby macie chyba przećpane :)
ale zejście straszne, po 0,3 przez całą noc (200mg oral + 100mg sniff testowo, zadziałał bardzo słabo) nie przespałem ani sekundy pomimo usilnych prób, pot śmierdzący topionym plastikiem, paląca w dupę sraczka, zero apetytu (ale jak w wielkich bólach wmusiłem w siebie trochę zupy to jakby lepiej mi się zrobiło), pustka zamiast narządów wewnętrznych i ogólne przyjebanie umysłowe, kurwa nie warto.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013 przez Dopesmoker, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 264 / 2 / 0
kacyk pisze:
Suplementacja metafedronem podczas terapii antydepresantami(prometazyna, mianseryna)to rozsądny pomysł? Chodzi mi głównie o to, żeby nic poważnego mi się w fizyczność nie stało.
Rozsądny na pewno nie. Co chcesz osiągnąć przez "suplementacje" 3MMC oprócz nabicia sobie tolerancji?
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".