Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
moze kolega ma chorobe psychiczna ktora 3mmc uaktywnila?
  • 2 / / 0
a ja mam do was takie pytanie czy po braniu tej substancji robią wam się na dłoniach czerwone plamki które swędzą ?
zazwyczaj po dwudniowym testowaniu...
  • 8 / / 0
Mi tam nic sie niedziało po przerobieniu 2 g 3mmc ze słowackiej stronki, sort który dostałem był w grubych kryształkach podobnie jak dawny mefedron który wyglądał jak zwykły cukier. co do 3MMC który miałem powiem że tak:
Pierwszy snif dobry około 100mg, spory nieogar który trwał z 15 min później pobudzenie i lekka euforia trwająca do 1h :-) Pierwszy raz miałem stycznosc z 3MMC i niewiem czy to był dobry sort, ale porównójąc go do 4mmc w kryształach który po 100mg dawał niezapomniane przerzycia i euforie, ten 3MMC działał w połowie tego 4mmc którego miałem. Niektóży piszą że 3MMC które testowali są nieznacznie słabsze od 4mmc, niewiem czy ja trafiłem na taki słaby sort 3MMC czy wy na taki słaby mef.
  • 427 / 2 / 0
teraz mamy ''spore krysztaly'' czyli znowu cos nowego czy sie myle?
  • 484 / 3 / 0
Chyba mylisz się, większość powyższych deliberacji jest właśnie o tych "sporych kryształach"
Przyszła do mnie piątka tych "sporych kryształów", zobaczymy jak będzie banglać :)
Chyba nikt nie wrzucał zdjęcia tego sortu, to ja wrzucę
[ external image ]
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2013 przez Dopesmoker, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 984 / 5 / 0
bedzie banglac kozacko zapewne. co do kolegi co mu odjebało po 3mmc to czemu nie? przeciez te sklepy mieszają kurwa jak leci i opierdlalają po kosmicznych sklepach, nie wiecie ile bylo 3mmc w tym co brakiscie a może mial ukryte sklonnosci/tendencje/problemy
głupio wyszło...
  • 104 / 1 / 0
daj nam tutaj znac jak ten sorcik dziala :D
  • 67 / 4 / 0
3-MMC ,biały sypki puder.

Wrzucane pierwszy raz 150mg (oral) z moją lubą(100mg), dla mnie po ok. 20 minutach lekka euforia, wielka chęć do gadania, niestety jej nic nie wjechało, nawet gorzej, spierdoliło jej humor. Mi na zejściu też zrobiło się nieprzyjemnie.

II próba, impreza, 6-7 osób, rozdałem po 200mg facetom a po 150mg paniom. Po pół godziny zrobiło się wielkie forum dyskusyjne, lawina wyznań i ciekawych przemyśleń. Po ok godzinie niestety zejście, a że stuff się skończył to zabraliśmy się za piwka, które przyśpieszyły późniejsze zaśnięcie. Także tym razem metafedron na zejściu spowodował raczej zejście samopoczucia poniżej poziomu sprzed wrzucania. Piwko pomogło.

Czy to wina sortu nie wiem, poprzedniego nie próbowałem, ale już przyszła paczka z kolejnymi 2g z innego źródła, i po sesji biore się za testy :)
  • 232 / 2 / 0
Dopesmoker pisze:
Chyba mylisz się, większość powyższych deliberacji jest właśnie o tych "sporych kryształach"
Przyszła do mnie piątka tych "sporych kryształów", zobaczymy jak będzie banglać :)
Chyba nikt nie wrzucał zdjęcia tego sortu, to ja wrzucę

Ten sort jest od dłuższego czasu czy to jakiś nowy temat ? Jeżeli ten sort co był od dłuższego czasu to ładnie czochra %-D jeżeli jakiś nowy to trzeba zamówić ;]
  • 427 / 2 / 0
jak kazdy wie te duze krysztaly nie powalaja dzialaniem, a moze ktos brefedron( taki dobrze dzialajacy) porownac do 3mmc? Juz pytalem nie raz ale odp brak. Bref wypada lepiej, gorzej do tych sporych krysztalow 3mmc?

Pytam bo nie szuralem jeszcze brefa(szuralem ale to ponoc kiepski sort byl oral zadzialal zajebiscie ale tylko 10-15min i nagle totoalnie dzialanie zniknelo zero zwaly zero problemow z tetnem itp, a to samo donosowo dzialalo zupelnie inaczej ale na + bo dluzej, kilka linkek i 4-5h zabawy bylo, dzialnie takie typowo ketonowe jak 4mmc 4mec z tym ze slabiej ale sama fazka w tym kierunku. Proszek wygladal na takie bialem mokrawe platki, igielki niewiem jak to nazwac...ktosw powiedzial ze natrafilem na gowniany sort - goniciel czeski (teraz goni 4fma crystal co tez takiego czegos swiat na oczy nie widzial, a zamiast normalnego 4fma dostalem od niego 4mec:) )

Co do tej 5tki 3mmc mialem to samo - kiepsko!
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2013 przez dekadan, łącznie zmieniany 6 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.