Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Wylajtowany pisze:
chciałbym wiedzieć co myślicie o takich mixach:

3mmc + pent + ethcat

jakie proponujecie proporcje i czy jest sens takiego mixu lub może coś z a-pvp ? Lub jaki mix aby wjechał taki rozpierdol na bani jak ten po mefie, że nagle pierdolniecie, falujacy obraz. ??
pent do wyrzucenia.

ethcat jak najbardziej. często ładuję ten miks. z alfą radziłabym nie próbować trójki. można dostać do głowy i bynajmniej nie tak, jak po mefie.
Uwaga! Użytkownik 3meo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 275 / 4 / 0
siema, co bardziej polecacie do mixa? mam do wyboru dwa:
1. alko- 3mmc - 3fa - alko (3fa po jakiejs godzinie po wrzuceniu bombki z 3mmc)
2. alko-3mmc-apvp- alko (apvp juz przy schodzeniu bani z 3mmc)

alko i 3mmc w tym jest obowiazkowe ^^
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 179 / 0
pirsze
  • 190 / 9 / 0
Juz bylo pisane wczesniej o miksie 3mmc z 2 fa ale nikt nie napisal zadnych kakretow. Mam zamiar polaczyc 3mmc z 2 fa. 2 fa bedzie w niewielkiej dawce ale interesuje mnie jak mam to zarzucic? Oba w jednej w babce i dorzutki i czy nie grozi mi ZS przy takim miksie? Gdyby ktos opisal dzialanie tego miksu bym byl bardzo wdzieczny
  • 67 / 2 / 0
Rozumiem. O alfie pomyslalem ponieważ przez palenie jej koleżanka twierdzi, że wypierdala z butów. W ogóle w okolicach Wro krąży alfa w płynie, czy to możliwe? jest jakby oleista i powinno się ją palić.
Czy np 3mmc + buch z 20mg a-pvp wzniósł by w niebo? Chodzi mi o to uderzenie lekkości i fale.
  • 2334 / 9 / 0
Miks wygląda sensownie. Nic złego nie powinno się stać przy takim połączeniu. Ja bym to w jednaj bombce przyjął, bo czas ładunku podobny. Celowałbym w proporcje 3:1, ew. 2:1 (3-MMC:2-FA).
  • 67 / 2 / 0
Proszę o zlaczenie postu bo mi się nie udaje. Co do alfy, teraz nie wiem czy to dobry pomysł, wczoraj a właściwie już dzisiaj widziałem kolezke po tym, palił i rozmawiał z ludźmi z pomnika anonimowego przechodnia a później dostał paranoi, że ci "ludzie" wychodzą z ziemi i coś od niego chcą. To raczej nie chce aby w ta stronę było grubo.
  • 5 / / 0
Wylajtowany pisze:
Proszę o zlaczenie postu bo mi się nie udaje. Co do alfy, teraz nie wiem czy to dobry pomysł, wczoraj a właściwie już dzisiaj widziałem kolezke po tym, palił i rozmawiał z ludźmi z pomnika anonimowego przechodnia a później dostał paranoi, że ci "ludzie" wychodzą z ziemi i coś od niego chcą. To raczej nie chce aby w ta stronę było grubo.
tak wlasnie mi sie kojarzy alfa - PARANOJA.
Uwaga! Użytkownik 3meo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 9 / 0
Jak wrzuce w jednej babce 300 mmc i 100 2 fa to bedzie git?
  • 2334 / 9 / 0
To jest naprawdę dużo. Nie wiem nic o Twojej podatności ani czy masz jakąś tolerkę, czy nie. Jeśli nie to taka ilość może się okazać za duża. Wtedy celowałbym w 2/3-3/4 z tego. No ale skoro wyjeżdżasz z takim pomysłem, to pewnie wiesz na ile sobie możesz pozwolić.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".