Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 867 / 18 / 0
No mowie wam, 5-htp moze jest suplementem diety, ale wyraznie wplywa na faze na 3mmc. Chyba, ze efekt placebo u mnie jest potezny.

Zaznaczam, ze nawet na trzezwo czuje delikatne dorazne dzialanie 5htp, a nawet rozszerzenie zrenic, wiec moze to od zjebanych receptorow serotoninowych/ depresji - kwestia osobnicza.

Wsuwalem dotad 5-htp jednoczesnie z 3mmc, w dwudniowym ciagu. Tym razem zrobie inaczej, zarzuce tak jak kolega wyzej pisze. Wezme 5htp na trzezwo z herbatka z zielonej herbaty (ponoc zwieksza przyswajalnosc), poczekam kilka godzin i przyjebie z grubej rury co najmniej 300mg+, i w zaleznosci od tego, jak poklepie, dowale jeszcze w nos tyle, zeby miec bardzo gruba faze.
Testy za tydzien, po 3 tygodniowej przerwie :diabolic:
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 385 / 7 / 0
Limitbreaker pisze:
Joł. Na pewno paru z was miksowało GBL z 3-MMC. Opisalibyście wrażenia, dawkowanie? Braliście sami czy z kimś?
Mała dawka GBL (1.25ml) + małe dawki 3-mmc (~30mg sniffem co godzinę) to miły, pluszowy stan z lekkim gieblowym "hehe" w tle. Generalnie jest miło, ale spać po tym to niestety się nie da.
Ostatnio zmieniony 18 października 2013 przez Darkwind, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 867 / 18 / 0
Kiedys zjadlem MDAI w tym samym dniu co 3mmc. Nic mi zlego nie bylo, kolega z mniejsza tolerancja mial OEV.
Ogolnie nigdy wiecej nie wezme MDAI, bo to syf, sa duzo lepsze rzeczy.

Podobno GBL tez polepsza odbior seksu, prawda? Do tego pomaga zasnac na zwale? Zaciekawiliscie mnie tym tak bardzo, ze musze wyprobowac ta substancje, jak i rowniez mix z odrobiny GBL + duzej ilosci 3mmc.

Mialoby sens moze dorzucenie etylonu do 3mmc? Bralem kiedys w malej dawce mix 6-APB+etylon i pozytywnie mnie zaskoczylo...
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 385 / 7 / 0
@spiewaq
Seks po GBL? Proszę Cię, jest genialny. Chociaż miks 3-MMC z rozpuszczalnikiem jednak jak dla mnie wygrywa. Wytrzymałość rozpuszczalnika i zmysłowość 3-MMC.. Mmm.

Czy GBL pomaga zasnąć? Czasami, to zależy w sumie. Sam GBL powoduje jednak pewne problemy ze snem. Natomiast jeśli bierzemy 3-MMC i zdecydujemy się skończyć sesję to polanie sobie nieco mniejszej niż zwykle dawki GBLa skutecznie uspokoi umysł, który może właśnie cierpieć pod wpływem zjazdu.

etylon + 3-MMC? Trudno mi powiedzieć, substancje działają w zasadzie podobnie, z tym, że 3-MMC mocniej i lepiej. Myślę, że nie ma sensu.
  • 353 / 5 / 0
To chyba nie jadłeś dobrego MDAI. Moim zdaniem dobre białe MDAI+ MPA jest lepsze od 3-MMC.
  • 867 / 18 / 0
Jadlem kiedys w jakis weekend rzeczy typu etylon i 3mmc, a na drugi dzien, z tolerka, zezarlem worek MDAI razem z kolega (chyba po 250mg na glowe, ale nie pamietam). Dzialanie bylo lipne, duzo gorsze od samego 3mmc. Bylo mi przykro, bo wzor chemiczny MDAI wygladal obiecujaco. Jesli masz ochote, przetestuj ostroznie mix MDAI+3mmc i zdaj raport, bo ja sie tego nie podejme.

W sumie przypominam sobie, ze kiedys dociagalem kreski z etylonu bedac na 3mmc. Gadatliwosc sie podkreca. Ogolnie etylon to lagodny srodek, dlatego taki tani. Hmm moze jak ktos wali ciagi na 3mmc, to gdy dorzutki metafedronu przestaja dzialac, moznaby robic ostrozne dorzutki z etylonu. Ale to tylko zabawka, taka kosmetyka, nic konkretnego.

Konkretnie to ja musze 3mmc z GBL wyprobowac.
  • 48 / / 0
Mam około 0,8g 3mmc, chciałbym to rozłożyć na raz + jedna dorzutka, z tym, że na 2 osoby, ale nie wiem czy nie będzie za mało, myślicie, że warto by trochę podratować się etkatem? Może nie przy pierwszym strzale, ale przy dorzutce, gdzie ogólnie potrzeba trochę więcej. Mam jeszcze GBL, ale to pod koniec i na after myślałem, żeby zarzucić, nie wiem jak to najlepiej rozplanować. Oczywiście tolerki nie ma, z miesiąc przerwy już bedzie od tego typu wynalazków.

Mam także 5-htp i coś tam ktoś pisał, że wzmacnia, chciałem ogólnie zarzucić po cyklu, na odbudowe, ale myślicie, że przed zabawą może w czymś pomóc? Jak to wygląda w praktyce? Jak wezmę przed, to czy jak zarzucę też po to nie będzie słabiej działało?
  • 16 / / 0
@kapusta, 0,8g to trochę mało na dwie osoby + dorzutka.
Proponuję po 250mg rozpuść w 2-3 ml wody i w dupsko. To podanie zwiększa moc odczynnika. I zostanie Ci 300mg na dociągniecie sniffem, czyli po mg150mg na nos. A to już powinno Was dobrze porobić. Oczywiście nie na raz taka ilość w nos. Te 150mg, możesz ewentualnie jeszcze podać w bombie lub rozpuścić w płynie i wypić. Jeżeli bierzesz ten odczynnik pierwszy raz to zmniejsz proporcje !!!!!! Zwłaszcza te przy podaniu analnym !!!! Bo Was poskłada %-D
  • 48 / / 0
Nie wchodzi w gre takie podanie, tak samo jak iv, zbyt to ćpuńskie dla mnie %-D. Wiem, że trochę mało, 200mg więcej i byłoby git, bo generalnie zawsze mi schodziło coś koło 1,5 na taki maraton, z tym, że chciałem się ograniczyć trochę, bo tylko pierwsze efekty są zadowalające, a później już nie jest tak fajnie. Dlatego pytam o etkata, tylko znowu ten pobudza bardziej, a chcialbym isc spac po tym w miare szybko, do ratowania sie mam GBL i weed, szukam najlepszego rozwiązania :P
  • 479 / 15 / 0
swoją drogą ciekawe jak ma się ładowanie w odbyt żrących substancji (bo po przyjeciu donosowym 3mmc śluzówka jest tak zeżarta, że strupy i wydzielinę ropną wydlubuje się z nosa przez 3-5 dni) do popuszczania kału na starość?
nawet jeśli stosuje się miks rozcieńczający z wodą lub innym rozcieńczalnikiem.
co jak co, ale niekontrolowany upływ wydzieliny z nosa jest społecznie bardziej akceptowalny niż niekontrolowany upływ z dupy.
Król Jest Tylko Jeden
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.