NaSSA: Mirtazapina (Remeron, Mirtagen, Mirzaten) - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Mi podczas tej jednorazowej poki co proby niestety apetyt nie wzrósł, a jest to skutek uboczny który przyjal bym z miłą chęcią.
Indyjskie Polowanie Na Charas
Do produkcji haszyszu można używać wielu metod, ale charakterystyką tego pochodzącego z Malany było to, że wycierało się go z rośliny wyłącznie rękami, bez użycia żadnych rozpuszczalników, ani zaawansowanych technologicznie rozwiązań. Taki haszysz określa się właśnie jako charas. Ze względu na prostotę tej metody, charas zyskał w Indiach, Pakistanie i okolicznych regionach wielką popularność.Fałszywe recepty na lek z narkotykiem dostępne w internecie
Norbert P. kupował w internecie fałszywe recepty, wypisywał na nich oksykodon i wysyłał swoją dziewczynę do aptek.Fuoksetyna jest lekka i przyjemna, w gratisie dała mi kilka dni lekkiej euforii w pierwszym tygodniu brania, po miesiacu pełny efekt antydepresyjny i ziewanie lepsze niż seks.
Jak bierzesz nasennie to po prostu mniejsz dawkę uśpi równie dobrze.
Ma ktoś jakieś doświadczenie w łączeniu z klasycznymi psychodelikami, działającymi na receptor 5-HT2A, którego mirta jest antagonistą? W teorii powinno nieprądzić. W praktyce kilka osób z zagranicznych for twierdzi że jednak prądzi i to wcale nie jakoś gorzej. Jak z tym było u was?
o chwilo, jesteś piękną!
Czyny dni moich czas przesilą,
u wrót wieczności klękną.
W przeczuciu szczęścia, w radosnym zachwycie,
stanąłem oto już na życia szczycie!"
Brałem kiedyś i spisywał się super dakwi 15-45 mg
Wczoraj wziąłem 15,do tego 10mg hydro, piwo
Czułem się jak pijany jakiś czas zasnąłem nie wiem kiedy w ciuchach i zaspalem do pracy dwie godziny XD
Jestem taki zamulony cały dzień. Rano szła wenla i Pregaba
Nie mogę się dobudzic słabo
05 sierpnia 2019szymon0791 pisze: Dobra ale tez byliscie wkurwieni na drugi dzien po mircie ? Mija to z czasem ?Nie musisz dopytywać - zawalając cały wątek. Jeśli występuje nerwówka po mianserynie tudzież mirtazapinie, to wynika ona z podwyższenia poziomu nordarenaliny. Lek prawdopodobnie nie dla Ciebie.
Mi podczas tej jednorazowej poki co proby niestety apetyt nie wzrósł, a jest to skutek uboczny który przyjal bym z miłą chęcią.
Uwaga! Użytkownik misspill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Aha i brałem ostatnio mianse i tego wkurwa nie było ale wydaje mi się że byłem bardzirj zamulony na drugi dzien.
Poprawiono błąd w nazwie substancji. taurinnn
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Mitre brałam ponad miesiąc tak jak psychiatra nakazał. Niestety, u mnie skutki uboczne przewyższały marne zalety, więc po konsultacji z psychiatra, zrezygnowałam z niej. Najgorszym skutkiem ubocznym była u mnie senność, która trwała od wieczora do popołudnia dnia następnego. Nie mogłam się w ogóle dobudzic, musiałam ustawiać sobie budzik na półtorej godziny wcześniej, bo tyle czasu potrzebowałam na obudzenie się. A potem pół dnia zmulenia, jakbym w ogóle nie spała. Z innych skutków ubocznych były; nadmierna potliwość, bóle stawów i przybieranie na wadze. 2 kg na tydzień, mimo iż nie jadłam wcale więcej. Bardziej miałam wrażenie, że spuchnięta jestem, że woda zatrzymuje mi się w organizmie (np. nie mogłam włożyć stóp do butów). I mimo tego, że zaczęłam jeździć na rowerze, to dalej przybierałam na wadze. Więc bardzo się cieszę, że wczoraj był ostatni dzień i dziś zaczynam nowy lek. Jeśli miałabym wymienić plusy, to dla osób z bezsennością może być to dobry lek. I jakotaka stabilność emocjonalna - nie było super, ale stabilnie. No i to tyle.
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
Na czacie siedzi 159 uczestników Wejdź na czata