Niestety nieco się zawiodłem. Jedynie przez świeższy umysł i pewnie naturę samej substancji pojawiło się kilka intropsekcyjnych myśli, co w homecie nie miało miejsca. Bodyload nie był tragiczny, ale mdłości i odczucie zimna wystąpiły. Przeciągały się dłuższą chwilę zapewne przez brak zdecydowanego wejścia mocnych efektów psychicznych substancji. Dodatkowo wystąpiło mocniejsze odczuwanie wszystkich mięśni, osłabienie, pewnie spotęgowane konkretniejszym treningiem na siłowni tego dnia po tygodniowej przerwie. Widzenie było jedynie lekko zniekształcone. Przedmioty lekko się wyginały, ale nie nastąpiła całkowita transformacja otoczenia, jak przy poprzednim doświadczeniu. Osoba towarzysząca nie była w stanie stwierdzić, że coś brałem, gdyż zachowywałem się zupełnie normalnie (jedynie gały wywalone). No może na początku częściej gubiłem wątek przez małą gonitwę myśli. Utraty ego, czy mocnych zaburzeń czasu nie było.
Ciekawi mnie, czy to kwestia krótkiego odstępu od tripów, czy może jakości samej substancji, ale sądząc po opisach warto dać jej szansę po konkretniejszej przerwie. Chciałbym się upewnić, że po delegalu pozostanie nam jakaś konkretna tryptaminka warta uwagi.
@up ładuj hometa z dobrego źródła. Przynajmniej te 25mg, ale ja bym poleciał i 30mg. Homet jest piękny i kolorowy, cukierkowy, a w samych wizualach raczej ciężko o coś przerażającego. No, a jak wejdzie dobrze z pierdolnięciem, to fizycznie odczujesz może przez moment mdłości, może trochę zimna. Innych negatywnych efektów fizycznych nie uświadczyłem. Chociaż przy Homipcie, właściwie u mnie było podobnie z BL, jak wspomniałem wyżej, tylko dłużej, bo nie załadowała się tak intensywna, absorbująca uwagę rzeźnia, jak w homecie.
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
A co do ho-mipta, to przeszkadzała mi w nim tylko bardzo otępiająca momentami dysocjacja, ale na pewno substancja ciekawa i trochę oryginalnych wizuali.
przy okazji pobytu nieco dalej od naszej lipcowej ustawy, będę miał możliwość sprawdzenia 4-ho-mipt'a.
i tutaj pytanie, w jaką ilość celować, jeżeli satysfakcjonującym doświadczeniem jest ~50-70mg 4Ho-MET'a lub 5g suszonych cubensisów?
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
Jobsons20 pisze:Świetny odbiór muzyki, wizualnie słabiej od HO-META przeważają ciemnie, szare barwy(możliwe, że kwestia pogody) jednak mentalnie po 20mg ciekawiej niż po 30mg HO-META.
darkhatter pisze:Szanowni Państwo,
przy okazji pobytu nieco dalej od naszej lipcowej ustawy, będę miał możliwość sprawdzenia 4-ho-mipt'a.
i tutaj pytanie, w jaką ilość celować, jeżeli satysfakcjonującym doświadczeniem jest ~50-70mg 4Ho-MET'a lub 5g suszonych cubensisów?
Ciężko to określić trochę, bo to jest mocniejsza tryptamina pod każdym względem, ale 40mg to jesteś wysadzony na orbicie, może być naprawdę kosmos.
Mi 20mg (raz tylko z tą substancją) dało dynamicznego tripa że przerosły wszystkie inne sajko.
Ktoś pisał tutaj wcześniej że ok. 40mg jest naprawdę mocno - już w to nie wątpię.
@wujciodobrarada
heh też trochę kryłem miprocyne, dobrze że jeszcze sobie kupiłem 10kaps-10mg od starego (już nieaktualnego) vendora, który sorcik miał picobello. Tak więc będzie kilka mocnych wystrzałów z tą tryptaminą.
t 0:00: + 37mg 4 ho-mipt
t 0:40: +25mg 4 ho-met
wizualne arcydzieło.
mentalnie było całkiem całkiem całkiem podobnie do ~3g, może 4g cubensisów.
cieszę się i raduję.
4 ho-mipt daje to czego sam homet nie był w stanie.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.