Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 390 / 24 / 0
Neuroleptyki całkowicie zbijają tripa po psychodelikach. Benzodiazepiny nie muszą.
Bardziej usypiają i uspokajają fazę, ogólnie nigdy nie ma 100% pewności jak zadziałają. Czasem kolorki znikną, czasem nie. 0.5mg klona to nie tak dużo. Możliwe, że nie zniosło całkowicie tripa.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Ja tydzień po dawce 45mg wziąłem 90mg i przy otwartych oczach było grubo aż się rozmazywało wszystko, ale te CEVy to była poezja jak tylko otwierałem oczy to od razu zamykałem bo przy zamkniętych było zajebiście te fraktale, coś niesamowitego
  • 3649 / 994 / 2
01 października 2017Mipro pisze:
Neuroleptyki całkowicie zbijają tripa po psychodelikach. Benzodiazepiny nie muszą.
Bardziej usypiają i uspokajają fazę, ogólnie nigdy nie ma 100% pewności jak zadziałają. Czasem kolorki znikną, czasem nie. 0.5mg klona to nie tak dużo. Możliwe, że nie zniosło całkowicie tripa.
Częściowo nie zgodzę się z tym, co piszesz. Na pewno nie wszystkie neuroleptyki pozwalają zbić zupełnie tripa, ale w połączeniu z hydroksyzyną lub benzo potrafią uśpić nawet na peaku i to na dodatek w mixie z innymi psychodelikami.

Najpierw był diazepam. Nic nie pomógł. Dorzuciłem hydroksyzynę. Też nic nie pomogła. Dorzuciłem karbamazepinę. I bez problemu przysnąłem. Oczywiście zarzucałem z zachowaniem odpowiednich odstępów oraz w bezpiecznej dawce.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 390 / 24 / 0
[mention]neurobiolog[/mention], ja po Olanzapinie usnąłem od razu. Wszystkie fraktale zniknęły, a senny byłem przez dwa dni. Wiadome, na każdego działa inaczej. Jednak większa szansa na wyłączenie po neuroleptykach niż po benzodiazepinach.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 994 / 2
Tak myślałem, że napiszesz o olanzapinie. Po Zyprexie to chyba się nie da w ogóle tripować.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 1147 / 227 / 7
29 września 201769magik69 pisze:
Czy po 15mg w klubie można się dobrze bawić?
Tak, ale celowałbym w 10mg. No chyba że jesteś nadwrażliwy to 5mg. A jak to Twój pierwszy raz z tryptaminami to odpuść sobie imprezy w klubie.
01 października 2017ledzeppelin2 pisze:
Czego można się spodziewać po dawke 12.5 mg ?? Nada się na klubową imprezkę z dobrą muzyką żeby zadziałało trochę jak empatogen ??
TAK.
Dla mnie jest to empatogen o najlepszym stosunku efektów pozytywnych do ubocznych, i używałem go w tym celu dużo częściej od substancji powszechnie uznawanych za empatogeny, mimo dostępu do 5-MAPB, 6-APB i MDMA.
Aaa i w takich zastosowaniach obowiązkowo należy wypić czerwoną koniczynę bo: wzmacnia, przedłuża działanie tryptamin i dodaje stymulacji (w końcu MAOi).
Fajnie jakby taka dawka podbijała libido tak żeby na tarło była ochota.
Na tarło jest ochota ale bez ciśnienia na ruchanie (które niemniej jest możliwe i bardzo przyjemne).
Nie chce znów ładować b-k . Może dolewka giebla będzie dobra do miksu ??
Nigdy nie próbowałem giebla z tryptaminami ale intuicja mi podpowiada że w kontekście imprezy klubowej odpowiedź brzmi TAK.
(co innego jak ktoś się nastawia na głębokie przeżycia - wtedy żadnych GABAergików!)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 390 / 24 / 0
Uwaga. Mam pytanie.

Wiadome, że ketony, psychodeliki inne wynalazki działające na serotoninę zwiększają tolerancję na Miprocynę jak i inne psychodeliki.

Jednak jeśli w ramach "detoksu" biorę Alprazolam i zapijam piwkiem, to jak powiedzmy zrobię sobie 2 dni przerwy przed tripem to zadziała on w 100%?
Nie będę musiał czekać dwóch tygodni? Wystarczy, że organizm oczyści się z tych substancji i będzie dobrze?
  • 1147 / 227 / 7
02 października 2017Mipro pisze:
2 dni przerwy przed tripem
Przerwy od alpry i piwka czy serotoninergików?
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 2897 / 613 / 10
Jak odstawisz serotoninergiki na dwa dni przed tripem to wpłyną one na działanie psychodeliku.
Jak odstawisz GABAergiki na dwa dni przed tripem to nie martw się, będzie spoko.
Oprę się jeszcze na moim przykładzie, że jadłem clonazolam w dawce 0.5mg na dzień przed 1P-LSD i było dobrze.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 195 / 20 / 0
02 października 2017Mipro pisze:
Uwaga. Mam pytanie.

Wiadome, że ketony, psychodeliki inne wynalazki działające na serotoninę zwiększają tolerancję na Miprocynę jak i inne psychodeliki.

Jednak jeśli w ramach "detoksu" biorę Alprazolam i zapijam piwkiem, to jak powiedzmy zrobię sobie 2 dni przerwy przed tripem to zadziała on w 100%?
Nie będę musiał czekać dwóch tygodni? Wystarczy, że organizm oczyści się z tych substancji i będzie dobrze?
Jak nie boisz się padaki, to śmiało 2 dni przerwy. Jednakże proponowałbym minimalną dawkę alpry przed snem dzień przed i mipro z rano. Aczkolwiek z "wynalazkami" typu ketony nie gwarantuje Ci że to nie spłyci/nie zabije fazy, bo możesz mieć nieźle namieszane w neuroprzekaźnikach etc i może w ogóle już nie działać < teoria idioty. Nie polecam dań keton. Jan paweł IV.
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.