drugie pytanie: czy na pierwszy raz z 2C-P zjeść 5mg w bombce czy może donosowo? lubie silne doznania ale nie chce przesadzić :D
GG Allin pisze:alko zawsze na propsie, nos odpada - uwierz mi :mrgreen:
czemu nos odpada? nie chciałbym żeby było za słabo, bo to ostatni mój materiał przed nowelizacją. jak masz na myśli tylko jakieś pieczenie to myślę, że przeżyje ;d
edit: dodam jeszcze ze nbomy I i C dosyć słabo mnie klepały w ilości 1mg. większego doświadczenia w fenylkach nie mam
Ale 5mg to mało. może i warto wciągnąć.
Poniżej posty z wątku ogólnego o zażywaniu donosowym
search.php?keywords=sniff&t=22838&sf=msgonly
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.