Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3899 / 241 / 13
A to dziwne bo ostatnio znajomy przyjmował też wieloletnie 2C-P (nasączona kostka cukru dawno temu) i klepnęło normalnie.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 274 / 12 / 0
Na pierwszy raz przyjąć kapsulke 5 mg czy zróbić próbę 2,5mg?
  • 326 / 33 / 0
Jak jadłeś inne psychodeliczne fenyloetyloaminy (typu 2C-C, 25B-NBOMe, DOC) to smialo zarzuć 5mg ;) a jak nie to na próbę weś nawet odrobine mniej i jak poczujesz ze wszystko OK to dorzuc. Pamiętaj ze 2C-P lubi się długo ładować :D 2-4h nawet. Raz wrednie mi się załadowało w 1h jak jechałem pociągiem...
  • 57 / 1 / 0
sądzicie, że piwko-dwa dorzucone do 2C-P w celu obniżenia ciśnienia krwi będzie dobrym pomysłem? Nbomki zawsze łączyłem z małymi dawkami alkoholu i nie czułem negatywnych efektów oprócz "bańki" w brzuchu.

drugie pytanie: czy na pierwszy raz z 2C-P zjeść 5mg w bombce czy może donosowo? lubie silne doznania ale nie chce przesadzić :D
Benzofan
  • 1931 / 318 / 0
alko zawsze na propsie, nos odpada - uwierz mi :mrgreen:
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 1 / 0
GG Allin pisze:
alko zawsze na propsie, nos odpada - uwierz mi :mrgreen:

czemu nos odpada? nie chciałbym żeby było za słabo, bo to ostatni mój materiał przed nowelizacją. jak masz na myśli tylko jakieś pieczenie to myślę, że przeżyje ;d

edit: dodam jeszcze ze nbomy I i C dosyć słabo mnie klepały w ilości 1mg. większego doświadczenia w fenylkach nie mam
Benzofan
  • 4807 / 268 / 0
Ludzie donoszą o zwiększeniu siły bodyloadu po sniffie i znacznie szybszym i mocniejszym wejściu, nie wciągałem tego bo nie chciałem się przekonać jak wygląda połączenie mocnej fazy z trwającym bodyloadem i przeżartą śluzówką gdy okazało się że już doustnie na fazie fizycznie bywa bardzo nieciekawie.

Ale 5mg to mało. może i warto wciągnąć.

Poniżej posty z wątku ogólnego o zażywaniu donosowym

search.php?keywords=sniff&t=22838&sf=msgonly
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1513 / 26 / 0
topic-t22838.html

Proszę pisać w ogólnym.

Zamykam.
mr_b∩ʁbꞁө
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.