Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 343 / 19 / 0
Siemanko :-D
Mam pytanie na jutro planuje miksa a nigdzie nie znalazłem działu o miksach
Planuje wziasc około.350 mg 3mmc,etizolam i MAM-2201 na nic z tych rzeczy nie mam tolerki ale pytam tylko o to czy te substancje się jakoś nie krzyżuja :-| ??

Coś słabo szukałeś. Przeniosłem.
- 13
  • 58 / / 0
Jak ma się mix AKB48 z pentedronem bądź 3mmc?
  • 335 / 1 / 0
Ketral + mj, bądź cydr?

scalono - 13

Ketral 25mg do czegoś się nadaje?
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 5299 / 104 / 0
haszykowy pisze:
Siemanko :-D
Mam pytanie na jutro planuje miksa a nigdzie nie znalazłem działu o miksach
Planuje wziasc około.350 mg 3mmc,etizolam i MAM-2201 na nic z tych rzeczy nie mam tolerki ale pytam tylko o to czy te substancje się jakoś nie krzyżuja :-| ??

Coś słabo szukałeś. Przeniosłem.
- 13
AM-2201 najpierwiej, 3-MMC jak trochę peak zejdzie, etizolam na dobranoc. Nie masz tolerancji to może 3-M rozłóż na dwie raty. 300 doustnie to już ok, możesz zapodać 250 a te 100 po kwadransie dorzucić.
dziadzia666 pisze:
Jak ma się mix akb48 z pentedronem bądź 3mmc?
Zapal se to to śmieszne a pent jak trochę przejdzie, zostaw sobie trochę na zejście z penta
Ketral 25mg
Ketrel, kwetiapina, neuroleptyk, na spanie co najwyżej i na koniec miksowania. Ostrożnie, to lek z grupy neuroleptyków, nie do wszystkiego pasuje
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 335 / 1 / 0
Ten ketrel. Mogę zmiksować z mj, bądź cydrami, albo z tym i tym.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 247 / 1 / 0
Glodnyminy pisze:
Nie mieszaj kwetiapiny z alkoholem!!!! To się może skończyć w szpitalu.
  • 335 / 1 / 0
salvinorin pisze:
Glodnyminy pisze:
Nie mieszaj kwetiapiny z alkoholem!!!! To się może skończyć w szpitalu.
Ok, a z Mj jest sens?
  • 247 / 1 / 0
Kwetiapina nie ma potencjału rozrywkowego, jest to neuroleptyk służący do celów leczniczych i tylko do tego. Proponuję nie mieszać z dragami.
  • 335 / 1 / 0
salvinorin pisze:
Kwetiapina nie ma potencjału rozrywkowego, jest to neuroleptyk służący do celów leczniczych i tylko do tego. Proponuję nie mieszać z dragami.
Za późno przeczytałem. wymieszałem z Mj
  • 247 / 1 / 0
Nic się nie powinno stać, jedynie po kwetiapinie niektórzy odczuwają bezdech, to samo powoduje mj u pewnych osobników. Dlatego radziłbym uważać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).