Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Hej wszystkim!

A co z połączeniem hordeniny z PEA? Jakie dawki, co wcześniej wrzucać? Nie mam dostępu do sele i myślę właśnie to tym zastąpić. Ostatecznie mam jeszcze noopept, ale myślę, że to na nic się nie zda.

Czy ktoś stosował pea z hordeniną? Proszę o informacje.
  • 448 / 14 / 0
Hordenina nie jest iMAO, ale można powiedzieć, że "zajmuje" na chwilę enzymy. Dwa połączenia, które u mnie zadziałały to 100mg H + 300mg PEA oraz 150mg H + 200mg PEA (ładowane w kapsułkach, przy czym hordenina 15-20 minut przed PEA). Działa niestety krócej niż z sele i zdaje się, że mniej efektywnie. Osobiście nie polecam.
  • 11 / / 0
Czy można więc zminimalizować zużycie PEA czymś innym? Chodzi o mniejsze dawki i podobny efekt. Czy znajdzie się coś także na przedłużenie efektu? Nie dysponuje sele, ale Tyler na któreś stronie tego tematu wspomniał, że można go czymś zastąpić - nie powiedział tylko czym, bo kazał pisać osobiście na e-maila. Problem w tym, że nie odpisuje. Czy wiecie więc z czym można to łączyć?

Czytałem trochę o kurkumie i pieprzu, ale to ciągle nie to. Jakieś pomysły?
  • 448 / 14 / 0
Podobny efekt daje wspomniana Hordenina. Niestety nie ma naturalnych iMAO dostatecznie silnych, by nadawać się do miksu PEA. Można jeszcze kombinować np. duże dawki rhodiola rosea, ale wtedy profil działania zmienia się na bardziej euforyczny i również jest krótki.
  • 1857 / 66 / 80
Działanie SELE+PEA jest porównywalne do np. 2-FA? Nada sie taki miks jako lajtowy party drug? Z tego co wyczytałem to są problemy przy łączeniu z piwem bo histamina mocno, łączenie z wódą da te same problemy?
Pytam o łączenie z alko bo trudno byłoby go uniknąć na imprezie.
  • 10 / 1 / 0
Prawie pol roku na takim miksie z roznymi przerwami, przerabiany z roznymi dodatkami, wiec postaram sie pomoc :p.
Jako partydrug... hmm moze tak, ale polecal bym do tego cos serotoninowego zarzucic, cos co doda troche empatii, wiem ze niektorzy to laczyli z GBL ale to musisz dokladniej poczytac.
Ja po tym miksie swietnie sie czulem, tylko mialem jakas pustke, to pobudzenie bylo wyczuwalnie sztuczne po jakims czasie. Wazne tez jest S&S.Ale jakos po tym miksie nie wiedzialem o czym mam rozmawiac z moja paczka, a zawsze mam tak ze jak sie widzimy to mozemy siedziec do rana i tematow nie brakuje :p.
Co do alko, wyrzut histaminy powinno zablokowac 2x tab 10mg loratadyny czy cetyryzyny. (co w takich dawkach na trzezwo juz solidnie muli). No i musisz pamietac o antyoksydantach, porzadnych posilkach i... asparginian extra.
Bo jak mi sie skonczyl to mnie ten mix prawie nie ruszal. Zapodalem i odrazu bomba :D.
  • 448 / 14 / 0
Imprezowo tak sobie, lepiej iść w miksa z czymś empato, jak wyżej wspomniano. Za to jeśli chodzi o alko, zarzucam sobie 2x 5mg lewocetyryzyny i nie ma problemu ani zmuły. Z 2-FA jednak bym tego nie porównywał, prędzej 4-FMA, choć trudno tu o dobre porównanie i zależy to również od dawki.
  • 11 / / 0
Na Allegro lub w sklepach z suplementami.

A tak btw. Czy PEA może być skuteczna z błękitem metylenowym?
  • 992 / 49 / 0
a moglby ktos polecic jakis sprawdzony sklep??

warn!! o sklepy pytamy w dziale sprzedawcy[
Emsi
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 448 / 14 / 0
PEA jest normalnym suplementem diety, kosztującym grosze na ebayu, więc znowu bez przesady. Nie ma tu drastycznie lepszych czy gorszych sortów :)
roob pisze:
Czy PEA może być skuteczna z błękitem metylenowym?
Pewnie przy jakiejś dużej dawce by mogła, ale dawek powyżej 1mg na dłuższą metę bym nie polecał. Sam błękit jest iMAO-A, dopiero jego metabolit jest częściowym iMAO-B.

Zresztą, cytując longecity:
longecity pisze:
Selegiline is like if Methylene Blue and Monster Energy Drink had a baby; Modafinil and Dunkin Donuts had a baby; and those babies F^&~*d... right. It's the product of baby F&^*%ing.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.