uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12452 / 2421 / 0
Może jeśli ktoś zrobił jednorazową uprawię, to po zbiorach miał wy****ne na zabieranie śmieci. Wciąż nieładnie, bo śmiecenie trzeba wykorzeniać.
  • 4301 / 698 / 2117
04 lipca 2022pietruszka12 pisze:
Mam wrażenie że niewiele osób sprząta po skończonym sezonie. W tym roku podczas szukania nowych miejsc znalazłem dwa stare spoty i to właśnie przez leżące tam śmieci, butelki po oleju samochodowym, worki po ziemi, doniczki po sadzonkach. Po tych znaleziskach mam takie wrażenie że coraz mniej miejsc potencjalnie nadających się do sadzenia zostaje wolnych :D
Rzadko kto sprząta, ale takich to waliłbym z partyzanta na łeb. Nie dość, że wiadomo po śladach, to jeszcze czasami jak trafiałem na kogoś spot "czysto przypadkiem" to widniały śmieci, a dookoła burdel. Fajnie, kurwa bardzo fajnie, że ktoś sobie zrobił spota, udało mu się, zebrał zbiory i wyjebał stamtąd (co ewidentnie widać), no ale już śmieci w postaci puszek mógł ze sobą zabrać. Trafiłem na takie dwa w swoim życiu i zawsze zaśmiecone. Smutno kurwa, smutno.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.