Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Siemka ,pytanko mam:p została mi injekcyjna ampulka midazolamu .Nie wale w kable więc chciałbym to zmieszać jakoś może z sokiem i wypić. Działa wtedy podobnie ? Jak się ma dawka ampulki do tabletek
  • 2535 / 594 / 0
Midazolam p.o ma jakieś 30% biodostępności,i.v 100%.Więc nie tak samo.I ominął by Cię "wjazd".
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Tak to wiem ale chodziło mi o to ile czeba tego wypić żeby można było usnąć. Jeśli mam ampułek 20ml to 5-6ml z wodą lub sokiem wystarczy ?
  • 2535 / 594 / 0
To zależy ile tam masz mg/ml.Zacznij sobie od 15mg może starczy.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
1ml zawiera 5mg mida .Czyli 3 ml poczuje coś wogule ?
  • 2535 / 594 / 0
Myślę,że na sen powinno się sprawdzić dobrze.Ciężko mi tak konkretnie powiedzieć,ponieważ ja przyjmowałem to benzo wyłącznie dożylnie.
  • 492 / 17 / 0
Czy Midazolam mocno wali po pamięci?
Jakich skutków ubocznych można się spodziewać po dłuższym stosowaniu na sen?
  • 507 / 194 / 1
Wdg. Badań jest jednym z bardziej wpływających na pamięć benzo.
Jak się stosuje na sen to przy odstawce można spodziewać się bezsenności.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 573 / 103 / 0
Moze ktos dac jakis odnośnik co do tego jak przerobić białe tabsy 7.5mg do iv? Szukam ale widzę jedynie opcje do tych 15mg
:tabletki:
  • 2394 / 653 / 0
Co gadać u magika, zeby dostwac midazolam
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.