30mg IV. Lekki fajny wjazd a cialo. I tyle. No dobra t:0:40 45mg,iv. Znowu tak samo i znowu bez zadnych takich fajnych wyluzowanych myśli jak po clonie czy wyjebie na wszystko.
Co innego mid+opio w jednej pomxpce to jest magia i za to wciąż kocham ten midazolam. Taka morfinka z midem mmmmm Puszzz
Jak u was? Ile mida bierzecie i czy chociaż kładzie was do wyra po nim?
Mówił, pisali, ostrzegał-wiedziałem lepiej..
04 marca 2019Vratislav pisze: @Kometha ciekawe przeżycie.Ale ja mam takie pytanie. Napierdalasz ten midazolam jak szalona, a to benzo o bardzo krótkim okresie półtrwania. Zdarza Ci się okres absty od benzo, aby odczuć skutki odstawienia? Jak silne one są? Bo ja sobie tego nie wyobrażam, skoro po alprze odstawka to jedno wielkie pierdolone piekło, to po midasie na odstawce cold turkey można się chyba przekręcić.
//edit ostatnio ktos mi sprzedal midasa i sie pomylil w obliczeniach i dostalam za pol darmo
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
17 marca 2019Kometha pisze: powiem Ci tak, ja mam z tym dormi tak że waliłam rok odstawiłam z dnia na dzień jakieś tam klony cos tam ale szczerze mówiąc długo nie trwalo to zejscie ale nie bolalo, jak wale dormi w ilosciach niezliczonych wkoncu przestaje dzialac nie biore dwa dni i jakos nic mi sie nie dzieje tylko rece trzesa.nie mialam benzo-skreta jeszcze nigdy dla mnie to jak atlantyda opio-skreta 30 min nie wytrzymam. dormi sie skonczylo tak powiem, jutro wykupie ale nic mi nie jest chociaz nie bralam caly dzien nic takiego oczywiscie.
I jeszcze jedna sprawa - gdzie można znaleźć Twoje limeryki, jestem ciekawy jak wyglądają inne - póki co zapoznałem się tylko z tym w Twoim opisie.
P.S Dymaj tego frajera na hajsy, takie wypowiedzi jakie produkujesz nie są niczym trudnym - jeżeli Tobie za to płaci to wyciskaj go jak cytrynę. Widać że typ ma cholerne parcie na fejm a Ty złapałaś kurę za złote jaja - jeżeli tylko dobrze się dopasujesz.
Poza tym dymanie kurzątkowskiego jest bardziej moralne niż robienie to z NFZ i podrabianie recept (dziwi mnie to, że ktoś z takim stażem podrabia kwity na przypale ale to nie moja sprawa). Czekam na kolejne odcinki!
17 marca 2019oxy77 pisze: Miks z majka jest huja wart jedyny plus to brak reakcji histaminowej coś jak wjazdchery w dawce 200~mst mi da 30mida .Bo z Hera miska to już bajka cwiare I 15 mi da wystarcży
EOT
tu sie musze z Toba Halik zgodzic oksy + mida to super sprawa, żałuje że wzielam dzis tyle oksy i nie zostalo mi nic, jutro bedzie dormicum a po oksy zostalo wspomnienie.
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
17 marca 2019Kometha pisze: Ogarnij ze jestes na forum narkomanskim, masz znaczek kompetentny a brzmisz bardzo nieprofesjonalnie. Twoja wypowiedz jest ironiczna i hejtujaca choc na pozor chciales zabrzmiec milo, czytam miedzy wierszami. I zauwaz ze mozesz powaznie zaszkodzic jakiejs osobie piszac w ten sposob, to zachowanie smierdzi psem (niebieskim) a nie szanujacym sie cpakiem.
Choć co do ciśnięcia kwitów zdania nie zmienię - trzeba być na prawdę mocno pod ścianą, by uciekać się do takich metod - najprawdopodobniej wynika to z tego, że pamiętam czasy "czystki" z Wro, kiedy ogromna część użytkowników forum z których wielu było moimi znajomumi spotkał większy lub mniejszy przypał - sam z resztą o włos się o to nie otarłem. W każdym razie jest to historia bardziej do Knajpy/HP Kompetentnych niż do wywlekania w bądź co bądź bardziej ogólnodostępne działy.
Koniec offtopu zatem
Wracając do samego midazolamu - jakieś kilka tygodni temu przypomniało mi się, że przecież Dormicum istnieje i dalej nie mam żadnego problemu z jego pozyskaniem...zapomniałem o tej benzynie na ponad rok, choć była jedną z moich faworyt ze względu na świetne działanie, biodostępność i - przede wszystkim - rozpuszczalność w roztworze wodnym, bez potrzeby bawienia się ze spirytusem lub jakimś innym "bardziej skomplikowanym" rozpuszczalnikiem. A przykre mam doświadczenia z np domowej roboty roztworem diazepamu - kiedyś młody, w gorącej wodzie kąpany Halik zmieszał rozpuszczoną w spirycie rolkę z metkatem - bo co tam, że zmieniło kolor i konsystencję, klepało i to się liczyło :P Dobrze że trafiłem na spoko lekarza i nie widział żadnego problemu w tym, że przychodzę na każde oczyszczanie nawalony tramadolem - w zasadzie wydawał się aprobować moją bezpośredniość. Na pamiątkę została mi okrągła, niewielka blizna i pełne przekonanie, że jedyne benzo jakie warto pukać w pośpiechu (poza szkiełkami oczywiście) to midazolam właśnie.
Aha - jeszcze jedna sprawa - mida potrafi fajnie pokazać psychodeliczne pazurki w nocy, każdy chętny poznania "innej strony bdz" lub znudzony działaniem zolpidemu/zopiklonu (choć ten drugi jest moim zdaniem grą absolutnie nie wartą świeczki) nie będzie zawiedziony. Ino trzeba pamiętać, by było ciemno, z lekkim błyskiem żaru z papierosa ;)
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.