Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 12434 / 2419 / 0
^
Sprawdź stan konta - może w amoku wybrałeś z bankomatu tałzena i zostało 150zł ? : )
  • 440 / 32 / 0
Nie, na szczęście na koncie taka sama sumka była. Midazolam ma to do siebie że kurewsko wciąga. Ciągle się chce go zarzucać i można łatwo przegiąć pałę. A tak z drugiej strony o wiele bardziej polecam podanie donosowe niż oral. Lepsza biodostępność i tolerka tak nie rośnie. Można po tym benzo naodpierdalać, można XD
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 2897 / 613 / 0
Wziąłem pod język trochę większą połowę tabletki Dormicum 15mg i... wow. Kolejne benzo, które wejdzie do grona moich benzodiazepinowych faworytów. Nie mogę się doczekać aż zmiksuję to z opioidami :-) Oczywiście nie jest to rozsądny miks!
Więcej konkretów napiszę później. O ile będzie mi się chciało.
Teraz delektuję się tym błogim stanem...
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1360 / 179 / 0
[mention]STR88[/mention], nie mieszaj midazolamu w dawce 15mg z opioidami, Zacznij od 7,5mg, wieksza ilość midazolamu może skonczyc się przedawkowaniem w miksie z opio. Z ciekawisci: jakie opio będziesz laczyl z midazolamem? Mocne jak majka czy oxy czy slabe takie jak kodeina czy DHC?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 2897 / 613 / 0
Mam zamiar celować w dawkę 7.5mg, nie więcej. Ze słabszym opio - tramadolem, w planach jest również DHC.
  • 8103 / 906 / 0
Jaka faza moze byc po midazolamie oprocz dzialania nasennego? Bralem w dawce 7,5 mg i tylko mnie usypialo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2897 / 613 / 0
Ja miałem stan... po prostu przyjemny. Ta lekka benzosowa euforia gdzieś w tle, hipontyczny spokój, generalnie czułem się naprawdę dobrze ale nie potrafię tego uściślić, zasnalem po około dwóch godzinach od zażycia, sugerując się godzinami wysłanych wiadomości.
  • 440 / 32 / 0
Zgadzam się z [mention]STR88[/mention] . Bardzo przyjemne benzo tylko minusem jest to że w koorwe wciąga i można wpaść w łatwy ciąg. A do mixów z opio to jest dopiero rozkurw jest. Najlepiej to było jak wrzuciłem 1300mg tramadolu i 900mg kody. Miałem farta bo w szufladzie znalazłem opakowanie midazolamu który kiedyś tam wrzucilem i o nim zapomniałem. Wrzuciłem 15mg i powiem że mnie rozjebało jak nigdy. Noody takie że jak sobie o nich przypominam to poprostu płakać mi się chce hahaha. Dobry też jest mix z dexem i kodą.
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 1305 / 162 / 0
Nie wiem jak działa p,o ale i.v 15 mg daj we super stan ale w pomoce była jeszcze amfetamina ale amfa nie daje takiego wyjazdu

Midazolaam chciał bym zdobyć :retarde %-D
A mam te 10 amp relanium w szkle a gościu z metadonem wali w h... Dam mu tydzień jak nie to walę 10 amp od razu i też będzie girpt :-)

Sorki nie ogarnia,M za bardzo dziś błędy są ale mam nadzieję ze rozumiecie mój stan :retarded:
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
Chujowo że w opakowaniu jest tylko 10 tab bo midazolam ma spory potencjał.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.