Dziś na próbę wrzuciłem 50 Solianu o dziwo mega mnie wyciszyło
Solian 50-100
Mirtagen 30
Pragiola 225
A jak wypierdoli prolaktyna do wrócę do bronocornu
Najbardziej to chodzi mi o to bym mógł spać a z tym mam ostatnio duży problem :(
A na pewno nie chce żadnego Ssri czy snri bo przerobiłem ich kilka już i po każdym było tak samo między innymi zero snu
07 lutego 2024deoodeoo pisze: A takie 90mg 120mg dobrze pobudzi?
13 lutego 2024stuk pisze: Lek ten jest dla frajerów co mają za dużo kasy, bo nie działa nasennie w ogóle.Można jeść jak cukierki.
28 lutego 2024tosieniedzieje pisze: Przytyłem na tym leku 20 kg, czas to odstawic bo z wychudzonego ketoniarza stałem się ulanym gościem
"Rutyna to rzecz zgubna "
Dzisiaj zarzucilem gram grzybów i zero działania!!!! A jak wiadomo mianseryna antagonizuje receptory 5ht2a.
Mógłby ktoś się wypowiedzieć?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.