Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Według mnie najgorszy antydepresant jaki dostawałem to mianseryna - mianserick czy jakoś tak nazwa handlowa. Jak później ze znajomą neurolog rozmawiałem lek ten tyra cholernie układ krwionośny a w szczególności szpik. Jak już brać coś z antydepresantów to seronil- ja brałem w dawkach 20-40 mg i ogólnie mówiąc pomagał mi. Miał ktoś podobnie?
  • 18 / 3 / 12
mianseryna i mirtazapina to leki bardziej na nerwicę i problemy ze snem, takie leki są fajne w połączeniu z typowym antydepresantem ale w pojedynke mogą nie sprostać
  • 1037 / 242 / 0
Trzeba było znaleźć wątek a mianserynie i tam to napisać a nie zakładać nowy i śmiecić, ja zgłoszę ten post by został przesunięty w odpowiednie miejsce a mój skasowany, tak chyba będzie najlepiej tam w wątku będziesz mógł dalej kontynuować rozmowę i dawać wiedzę ludzią którzy biorą ten lek na co dzień.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.