15 lutego 2024xmanxx pisze: Panowie czy do 30mg MPH w postaci medikinetu instant mozna dorzucić redbulla albo dwa? Nie jestem pewien jak mocno zadzialaja na siebie dwa stimy a nie chce jakis skutkow ubocznych potem
Dodam ze cierpie na dosyc mocne adhd i mam go przepisany od lekarza ale czesto biore raczej rekreacyjnie
wsadze też tu może drugiego posta będą dwa naraz w jednym
Chłopaki jakiś pomysł zeby ten specyfik działał dłużej?
2. biore medikinety instant w normalnej dawce 20mg gdzie cos czuje ze szumi w tle a jak sie trzeba fr pouczyc to zjem 40mg i nie umiem oderwac wzroku od ksiazek tak przez godzine ale to tylko tyle a pozniej strasznie zajebany, chodze jak zombie jakiś oczy 70% zamkniete i jęcze pierwszą sylabę zamiast słowo powiedzieć.
W ulotce napisane że 4-6h ale chcialbym poznać kogoś na kogo to działa tyle
I tu bonus ..
19 lutego 2024xmanxx pisze: 1. @trydzyk no wlasnie czasem jak wrzucę tabsy do czegoś kofeinowego i wypije to na raz to taki mi sie włącza jakiś rage ale to nawet bez kofeiny po tym. no cóż
wsadze też tu może drugiego posta będą dwa naraz w jednym
Chłopaki jakiś pomysł zeby ten specyfik działał dłużej?
2. biore medikinety instant w normalnej dawce 20mg gdzie cos czuje ze szumi w tle a jak sie trzeba fr pouczyc to zjem 40mg i nie umiem oderwac wzroku od ksiazek tak przez godzine ale to tylko tyle a pozniej strasznie zajebany, chodze jak zombie jakiś oczy 70% zamkniete i jęcze pierwszą sylabę zamiast słowo powiedzieć.
W ulotce napisane że 4-6h ale chcialbym poznać kogoś na kogo to działa tyle
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
14 lutego 2024Merx pisze: @lila2288 Proszę nie wprowadzać innych użytkowników forum w błąd, albo rozwinąć wypowiedź o konkretny receptomat który faktycznie ma w regulaminie wyszczególnione zabronione wypisywanie leków na receptę RPW, bądź z konkretnej grupy na przykład benzodiazepin czy opioidów. Osobiście nigdy nie miałem większego problemu z ogarnięciem MPH od pierwszego lepszego lekarza pierwszego kontaktu posiadając odpowiednią dokumentację i doświadczenie w rozmowie z lekarzami. Na setki razy prosząc o receptę na MPH spotkałem się maksymalnie trzy razy z odmową i zwrotem pieniędzy za wizytę.
xmanxx pisze:
Panowie czy do 30mg MPH w postaci medikinetu instant mozna dorzucić redbulla albo dwa? Nie jestem pewien jak mocno zadzialaja na siebie dwa stimy a nie chce jakis skutkow ubocznych potem
To śmieszna mieszanka, ja pierwszy raz jak tak zrobiłam przypadkiem, bez zastanowienia to byłam TAKA SZYBKA, że szok xD brałam wtedy 15mg i dorzucałam co 4 godziny kolejne 5mg, wypiłam jednego monsterka, po raz pierwszy od kiedy biorę medi i mocno się zdziwiłam, że kofeina mnie pobudziła. Chodziłam bardzo szybko, mówiłam jeszcze szybciej i ogólnie nie nadążałam za sobą samą, raczej ci nic nie będzie, chyba, że masz problemy z sercem czy ciśnieniem
Powód: scalam
Nie słodzone napoje. Nie herbata. Nie kawa. Woda mineralna się nada.
Kontakt:
Czy zauważyliście może, że od jakiegoś czasu a tak dokładnie od wybuchu konfliktu kinetycznego na Ukrainie są problemy z dostępnością w szczególnosci leku concerta?
Jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności cały czas na w zachodniej części Polski są dostępne gdzie nie gdzie owe leki a na wschodniej ani jednej sztuki. Gdy się przyjdzie do apteki przypadkowo za każdym razem dane zasoby są już zarezerwowane sekundę po tym, jak pojawiło się na gdzie po lek i kto ma lek. Jakimś dziwnym przypadkiem kiedy się dzwoni na infolinie apteki i się pyta o prośbę zarezerwowania leku to, gościu, który jest odpowiedzialny za rezerwację nie może się połączyć z apteką? Czy ktokolwiek spotkał się z podobnym nastawieniem aptekarzy czy to tylko ja?
Nie wiem ale wydaje mi się, że jest zapotrzebowanie na froncie, jak swego czasu na pervitin. Tylko, żeby Ukraińcy tego nie ćpali, to nie ma problemu z szybka wersją, którą się da w aptekach znaleźć. Wersja szybka medikinetu w warunkach wojennych mogła by być szybko przerobiona do np IV czy walenia w nosa, czyli wykorzystania rekreacyjnego. A yak to conc tylko do japy można brać i przez 12h można bardziej efektywnie rozwalać Rosjan.
Jak myślicie czy nasze interesy osób chorych na ADHD i rozwój nauki nie są ważniejsze niż jakieś zewnętrzne konflikty? Rosja i tak nas nie zaatakuje, ponieważ już i tak dopłaca krocie na Ukrainie. Amunicja i broń nie są za darmo. Można wyliczyć, ile to kosztuje a kosztuje dużo. Dlatego też bym radził Rosji, żeby jak najszybciej zostawiła Ukrainę w spokoju bo i tak tam tylko traci. A w dzisiejszych czasach nikt nie jest w stanie wygrać konfliktu kinetycznego. Wojna nie leży w interesie ani Rosji, ani Ukrainy, ani tym bardziej nas, ani w interesie całego świata. Już została wykorzystana na Ukrainie taktyczna broń atomowa, a podejrzewam, że Amerykanie i Niemcy pomagają Ukraińcom skonstruować i strategiczną broń atomową. Concerta to dopiero początek.
Ale jak oni to robią? No jak to jak? Opłacają aptekarzy, lekarzy i środowiska uniwersyteckie.
Dlatego proponuję bojkot wszystkich trzech. Jak biorą łapę od zagranicy, mając w głębokim poważaniu interesy Polski i Polaków. Za wizyty biorą krocie, to radzę nie chodzić do lekarzy (działającym przede wszystkim w interesie Niemiec i Ukrainy) bo i tak przepisują nam recepty, których później nie możemy zrealizować. Niech sobie dalej biorą kasę z zagranicy a nie jeszcze nas będą wyzyskiwać.
I radzę z tym nie iść do żadnej polskiej policji czy polskich organów ścigania, bo pewnie oni też są opłacani w ramach "współpracy" zagranicznej. Jeśli ktokolwiek ma kontakt z chińskim wywiadem czy jeszcze lepiej oficjelami chińskimi to tam należy zgłaszać wszelkie zastrzeżenia. Nikt nie podskoczy Chinom. A te działania wywrotowe, przeprowadzane na terenie Polski godzą w interesy nasze, interesy Rosji i interesy Chin, a pośrednio i całego świata, bo jak Szkopy im pomogą zbudować tą broń jądrową to będzie koniec świata. Za jedną głowicą wyleci 1000 kolejnych, a ja nie chcę żyć w świecie jak z Fallouta, chociaż pewnie bym został rozwalony falą uderzeniową, ponieważ głowice są wycelowane we wszystkie stolice i większe kompleksy medyczne. No tam, gdzie są choćby ze 3 apteki w promieniu 3 km od siebie. Ale jakbym nawet przeżył takie coś, to co mi po tym, jak jedyną rzeczą, którą będę chciał zrobić to popełnić samobójstwo?
Kontakt:
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-04-14_20-26-59.png)
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"
UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.