Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 848 / 285 / 0
@aorphoner
Jak chcesz sobie naprawić układ nagrody to po pierwsze powinieneś przestać palić fajki.
MPH właśnie wycisza emocje. Jestem dosyć wesołym człowiekiem a np. po dawce robię się bardzo poważny. Najciekawiej jest, jak po dłuższym czasie brania MPH robię sobie przerwę i w tym czasie wszystkie dobre emocje. Jeszcze jak dowalę rumianku (SNDRE, które działa odwrotnie do NDRI) wtedy to czasem nie mogę się powstrzymać od śmiania się z rzeczy, które na ciągu wydawały mi się całkowicie niezabawne.
Spróbuj pić na noc napar z 15 g suszu rumianku.
23 sierpnia 2020T800 pisze:
Ktoś wie czy amantadyna (antagonista NMDA) zadziała tak samo na tolerancję jak DXM?
Amantadyna też powinna zbijać tolerkę na MPH, ale raczej nie dokładnie tak samo, jak DXM.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 9304 / 1809 / 2
23 sierpnia 2020JaTy1234 pisze:
Czyli duzo jeść przed tabletka, zaczynac od najnizszych dawek (wysypac i dzielic) suplementacja plus ew. leki na obnizenie cisnienia pulsu.

A jak jest z wieczorami? Po tabletce ciezko zasnąć?
Nie duzo a dobrze.
Można pójść duzo węgli i chuja z tego będzie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 577 / 126 / 0
Zostałem niedawno zdiagnozowany jako ADHD już jako dorosły. Efekt działania Medikinetu 10mg CR raz rano doustnie, potwierdza diagnozę. Lek przyjmowany doustnie, bez żadnego zgniatania i innych kombinacji wystarcza na cały dzień (przy masie 76kg). Myśli w pracy przestały rozbiegać się we wszystkich możliwych kierunkach. Pierwszego dnia był częściowy jadłowstręt i zbyt duże pobudzenie, w kolejnych dniach działanie już się wygładziło. Brak zjazdu (no może lekka drażliwość na koniec dnia), da się po tym spać nawet bez żadnego wspomagania przy przyjmowaniu rano.

Kompletnie nie kusi mnie do wciągania tego i zwiększania dawek, bo jestem opiatowcem i nic pobudzającego mnie już właściwie nie kręci.
  • 50 / 1 / 0
@crocodilla
Mógłbyś podać szczegóły gdzie udało Ci się zdiagnozować? Jak to wyglądało.
Jeśli nie tutaj to prosze o PW.
Gdy nie odpisuje na PW pisać: dzinks9x@hyperreal.email
  • 164 / 19 / 0
Hej wszystkim,
na wpis zmusiła mnie wysoka tolerancja, od długiego czasu zażywam Medikinet i Medikinet CR.
Po tym drugim czuje jakbym nic nie zażył.
Natomiast po zwykłym zniknęło także uspokojenie (adhd) które było osiągane na początkach. I ta ulga zniknęła.
Czuje ,że oszaleje (ten kto ma bardzo nasilone objawy bez leczenia to zrozumie).
Jakie mam wyjścia do wyboru?
Wpiszcie wszystko co Wam przyjdzie do głowy. Potrzebuje pomocy
Substancje psychoaktywne powinny być dodatkiem do życia a nie na odwrót.
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
---- :korposzczur: -----
  • 848 / 285 / 0
Opisz sposób dawkowania, dietę itd.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 1290 / 364 / 0
26 sierpnia 2020chillbro pisze:
Hej wszystkim,
na wpis zmusiła mnie wysoka tolerancja, od długiego czasu zażywam Medikinet i Medikinet CR.
Po tym drugim czuje jakbym nic nie zażył.
Natomiast po zwykłym zniknęło także uspokojenie (adhd) które było osiągane na początkach. I ta ulga zniknęła.
Czuje ,że oszaleje (ten kto ma bardzo nasilone objawy bez leczenia to zrozumie).
Jakie mam wyjścia do wyboru?
Wpiszcie wszystko co Wam przyjdzie do głowy. Potrzebuje pomocy
brac lek tylko doraznie kiedy musisz, inaczej rosnie tolerancja i przestaje dzialac. Do tego to jest szkodliwe, choc w przypadku adhd wprawdzie mniej, ale tez. Znalezc prace gdzie mozesz pracowac bez leku, czyli twoj normalny stan ci bardziej pomaga a nie przeszkadza.
  • 164 / 19 / 0
@ZX
Raczej nie znalazłbym żadnej bo to zbyt dokuczliwe. Na początku było okej.
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
  • 164 / 19 / 0
@Hash_Oil
Aktualnie medi cr 20-20, wcześniej medi o zwykłym uwalnianiu nawet w dawkach 30-30mg. Dieta zwykła, śniadanie duże, 2 dania obiadowe i kolacja + 1,5 l wody w ciągu dnia ew owoce w ciągu dnia.
Na początku było świetnie nawet po 5-5-0, luz a teraz nawet jak nie wezmę to tak samo jakbym wziął, nic. A szkoda bo to chyba jedyny taki lek:)
  • 279 / 55 / 0
Mozesz spróbować kuracji DXM i rumiankiem, którą wcześniej panowie polecali.
Jeśli lubisz psychodeliki, to mi przykładowo trip na 1,5-2,5g cubensisów poprawia działanie MPH.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".