Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Mam problem z plastikowa przezroczysta otoczka na concercie, jest ona pod tą głowną, widac przez nią 2 czesci tabletki, jak jej sie pozbyc?
  • 51 / 4 / 0
zetrzec za pomoca spirytusu?
  • 96 / 5 / 0
Po MPH zawsze mam zimne ręce i stopy i szybszy puls. Muszę wypróbować ten sposób z nitrendypiną. Załatwię sobie na dniach i dam znać czy cokolwiek się zmieniło.
  • 2429 / 579 / 155
02 października 20192IMY2 pisze:
Mam problem z plastikowa przezroczysta otoczka na concercie, jest ona pod tą głowną, widac przez nią 2 czesci tabletki, jak jej sie pozbyc?
Bardzo dobrze schodzi zmywana ciepłym wacikiem z wodą utlenioną (aby podgrzać, wystarczy kropla ciepłej wody).

///Wątek zamykam, myślę, że FAQ można już uznać za kompletne, a sugestie proszę kierować na pw :extasy:
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czy działanie leku Medikinet metylofenidat można porownac do amfetaminy?

Nie używaj nazw genetycznych, tylko chemicznych. - surv
  • 1043 / 297 / 2
..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 368 / 109 / 0
@Jprvsdll
Tak, za granicą jest dostępny np. adderall zawierający amfetaminę (w Polsce też można go dostać, ale wtedy w ramach importu i to bardzo drogie) , generalnie te oba leki są na adhd i ich działanie jest dość podobne .
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.