Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Mam problem z plastikowa przezroczysta otoczka na concercie, jest ona pod tą głowną, widac przez nią 2 czesci tabletki, jak jej sie pozbyc?
  • 51 / 4 / 0
zetrzec za pomoca spirytusu?
  • 96 / 5 / 0
Po MPH zawsze mam zimne ręce i stopy i szybszy puls. Muszę wypróbować ten sposób z nitrendypiną. Załatwię sobie na dniach i dam znać czy cokolwiek się zmieniło.
  • 2429 / 579 / 155
02 października 20192IMY2 pisze:
Mam problem z plastikowa przezroczysta otoczka na concercie, jest ona pod tą głowną, widac przez nią 2 czesci tabletki, jak jej sie pozbyc?
Bardzo dobrze schodzi zmywana ciepłym wacikiem z wodą utlenioną (aby podgrzać, wystarczy kropla ciepłej wody).

///Wątek zamykam, myślę, że FAQ można już uznać za kompletne, a sugestie proszę kierować na pw :extasy:
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czy działanie leku Medikinet metylofenidat można porownac do amfetaminy?

Nie używaj nazw genetycznych, tylko chemicznych. - surv
  • 1042 / 297 / 2
..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 368 / 109 / 0
@Jprvsdll
Tak, za granicą jest dostępny np. adderall zawierający amfetaminę (w Polsce też można go dostać, ale wtedy w ramach importu i to bardzo drogie) , generalnie te oba leki są na adhd i ich działanie jest dość podobne .
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.