Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
27 stycznia 2019RekreacyjnyHarry pisze: Nie odczuwam jakiegoś "zjazdu" tylko senność i wkurwienie że już zeszlo.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
28 stycznia 2019UJebany pisze:Walnijj dobrze przygotowanego metkata i.v. i wtedy pogadamy o zjeździe a bardziej o ciśnieniu na przyjebanie kolejnej27 stycznia 2019RekreacyjnyHarry pisze: Nie odczuwam jakiegoś "zjazdu" tylko senność i wkurwienie że już zeszlo.![]()
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
28 stycznia 2019UJebany pisze:Walnijj dobrze przygotowanego metkata i.v. i wtedy pogadamy o zjeździe a bardziej o ciśnieniu na przyjebanie kolejnej27 stycznia 2019RekreacyjnyHarry pisze: Nie odczuwam jakiegoś "zjazdu" tylko senność i wkurwienie że już zeszlo.![]()
Własnie "schodzi" mi metkat, i moje dobrze przygotowane nigdy nie powodowały żadnego zjazdu, teraz nieco zanieczyszczony skrystalizowany metylokatynon spowodował u mnie zjazd... Czyli wniosek jest prosty - albo walisz syf z jonami nadmaganianu albo nieprzereagowaną pefke ;)
Po dobrym kocie iv jest mega chęć na dorzutkę. Chyba jedna z największych jakich kiedykolwiek w życiu doznałam.
15 lutego 2019Ivival pisze: edit * ncdream
Jak tego nie robicie to cierpicie dopóki nie dostarczycie organizmowi pożywienia
Jedyny stymulant oprócz klefedronu po którym nie ma zjazdu. Cód miód i orzeszki tylko wpierdalać : )
Jak jakaś zbłąkana dusza potrzebuje to PW
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.