Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Ja juz mam ekscytscje podczas powrotu z apteki.
Tym większąz jesli miałem zjebany dzien i dluzsza przerwę od kocenia.
W szafce mam juz 20 pustych słoiczków po fiolecie. Przerazajacy widok, tym bardziej, ze to od niedawna zbieram
Czyli~ z tego roku. 160 kotow.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ja nigdy nie robiłem iv - boję się. Za mało sterylnie mi się wydaje j odpuszczam. Zostaje po i pr. Raz chyba spróbowałem po i było zajebbiste, Po prostu bosko i dość długo (ale więcej niż 2,5 godziny bym nie powiedział ) no i p.r., jest dziwne i kapryśne chociaż robię cuda fikołki różne syntezy to to podanie PO już nigdy nie wróci :/ . Próbuje wiele lat. I co dziwę boję się po, że chujowo zadziała w tej formie administracji a p,r, zawze pewniejszy. - Muszę się wyzbyć tego głupiego przekonania, że pr to 8 cud świata :.
Zawsze uzywalem igiel 0.8 jak zauwazylem, ze wjazd jest tym mocniejszy im szybciej zostanie podana substancja
Teraz od czasu do czasu sobie wracam i nie wpadam w ciagu jak dawniej takze elegancko:3
Że to gówno uzależnia po pierwszym strzale.
Jak kot jest zajebisty, to można krzyczeć, czując te fale gorąca przechodzące przez ciało.
Ja jestem zawsze na bdz jakimś, i to osłabia jednak.
Mi wychodzi biały jk woda, ale lekko żółtawy jest mocniejszy.
Jak ktoś zaczyna przygodę z podawaniem dożylnym to powinien się poważnie zastanowić.
27 lutego 2021divorcedX pisze:
Ja nigdy nie robiłem iv - boję się. Za mało sterylnie mi się wydaje
PS. naczynie do ktorego odbieramy filtrat, umyte, wyparzone wrzatkiem.
09 października 2024london5 pisze: Mi wychodzi biały jk woda, ale lekko żółtawy jest mocniejszy.
Jak ktoś zaczyna przygodę z podawaniem dożylnym to powinien się poważnie zastanowić.
Pewnie i tak nikt tego nie weźmie na poważnie ale spróbuje - JEŻELI NIE PRÓBOWALIŚCIE PODAWAĆ metkata DOŻYLNIE TO NIGDY TEGO NIE PRÓBUJCIE! To kurestwo powoduje tylko wjazd i zjazd!
I ogromne ciśnienie na więcej, co ja kurwa kiedyś robiłem żeby zdobyć paczke acataru z apteki nocnej to nawet nie pytajcie. Pewnie w samych gaciach bym poleciał gdybym miał nocną pod blokiem. To jest chore. I nie opłacalne! Lepiej kupić rc beta ketona aniżeli walić paczkę acataru za 25-30zl na strzała i to jest po którymś razie MAŁO!
09 października 2024freezin9moon pisze:Masz racje, wydaje ci sie. Fiolet wyjalawia, wiec wystarczy: umyc dobrze rece, nowy sprzet do filtracji i podania oraz chusteczki na filtr/wacik rowniez ze swiezo otwartej paczki, a nie noszone otwarte tydzien przy dupie - tyle, nie ma prawa sie nic stac. W kwestii ewentualnej infekcji rzecz jasna.27 lutego 2021divorcedX pisze:
Ja nigdy nie robiłem iv - boję się. Za mało sterylnie mi się wydaje
PS. naczynie do ktorego odbieramy filtrat, umyte, wyparzone wrzatkiem.
Ale im więcej przechodzi z naczynia w naczynie, im więcej kontaktu z powierzchniami nie sterylnymi, tym więcej zagrożenia infekcją.
Brałeś pod uwagę na przykład ulotkę a kataru w której gnieciesz na anegdotyczne jebany pył 0,4 g nadmanganianu potasu?
Strzykawka którą nabierasz (tylko do mierzenia!) półtora centa octu? Teoretycznie używasz jej tylko wtedy gdy odmierzasz wodę i ocet.
W międzyczasie trzymasz ją w szufladzie biurka. Przechowywana w niewłaściwy sposób też może wpływać na sterylność (a w zasadzie na jej brak).
My tu śmialiśmy się już kiedyś z tow. @london5 , że można przymknąć oko na braki sterylności w produkcji kota, bo przecież nadmanganian (NIE MOŻNA PRZYMYKAĆ OKA!), ale prawda jest taka, że jeśli zamierzasz cokolwiek podawać i v, albo robisz to na 100% idealnie albo nie podajesz.
Ja też zauważyłem że ten lekko żółty jest mocniejszy, lepszy od tego zupełnie przezroczystego.
Lata obserwacji i tysiące kotów pozwalają mi wysnuć przypuszczenie, że: (jeżeli założyć, że każdorazowo stosuję takie same proporcje substratów) czasami wychodzi bardziej albo mniej żółty to wydaje mi się że kiedy wychodzi zupełnie przezroczysty i bezbarwny – znaczy że albo zbyt długo go kręciliśmy albo reakcja poszła za szybko i się przegrzała. Jeśli zwrócicie uwagę – kiedyś jak wam się troszkę nie uda i niechcący się spali mniej lub bardziej – zbadajcie kolor. Innym razem jeśli będzie wam szedł kot za wolno, jakby się nie chciało połączyć, kiedy idzie dwa, 3 albo nawet pięć razy wolniej niż zazwyczaj – zwróćcie uwagę na kolor filtra podczas filtracji oraz kolor filtratu. Wtedy przeważnie filtr dostaje barwy, bo reakcja jest niedokończona, fusy się nie wytrąciły, brakuje czasu. Albo – jeżeli robicie metodą "mniej więcej w 15 minut" według przepisu bomby (nie pamiętam kto był autorem tego przepisu ale chodzi o to że na ciepło) to jeśli 99 razy wyrobiliście i wystarczało wam to 15 – 20 minut a za setnym razem robicie tak samo jak zawsze a kiedy mija pół godziny a wam się wydaje że nawet nie jesteście w połowie progresu, sprawdź czy nie przesadziliście z temperaturą ale w dół;
Ja w pewnym momencie przestałem robić z zegarkiem i zacząłem się kierować wyglądam zapachem oraz konsystencją (gęstością).
Z czasem wprowadziłem lodową łaźnie, żeby mieć na podorędziu coś w czym można by spowolnić proces gdyby się rozkulał zanadto. Zauważyłem że jeśli wymieszam wszystkie substraty i gdybym chciał całą procedurę przetrzymać kubeczek w łaźni lodowej, proces wydłuża się, kilkukrotnie.
Stąd mogą wyniknąć różnicę czasowe. (Zaznaczam – jeżeli zawsze używacie tych samych proporcji! Wtedy zbyt niska temperatura spowolni syntezę a filtra będzie żółtawy, czasami nawet w kolorze – jak to Londyn poetycko ujął – porannego moczu.)
Wydaje mi się że w cieniu niedoskonałości przepisów chałupniczych, w wyniku różnic wynikających z rodowodu i źródła pseudoefedryny (akatar, sudafed, apselan, inne) nie jesteśmy w stanie określić jakiego koloru powinien być efekt naszych receptur.
Jeśli według mojej wiedzy i doświadczenia spalone koty, takie które niefortunnie robiły się zbyt szybko, są przezroczyste, zaś te, których kolor gęstość i zapach świadczą o syntezie bliskiej optimum w danych warunkach, są słomkowo-żółte – według mnie właśnie takie powinny być.
Delikatnie żółte. Kolor piwa to już zbyt ciemny.
Wyznaczyć proporcje idealne pseudoefedryna – ocet- woda- nadmanganian potasu – jest trudno.
Na papierze równanie stechiometryczne to jedno ale w praktyce wypełniacze tabletkowe i różnice wynikające z technologii produkcji i postaci poszczególnych leków – to już coś innego .
Moje obserwacje Mówią, że jeśli dodasz więcej utleniacza, kiedy robisz bez filtracji masy tabletkowej – nic się nie stanie a być może nawet lepiej wyjdzie. Jeśli zważycie masę 12 tabletek a kataru, wyjdzie coś pod 2 gramy (a pamiętajcie że samej pe jest tam 720 mg!) coś koło grama masy to wypełniacze.
Z resztą – niewiadomych jest tutaj zbyt wiele, A te spekulacje To wróżenie z fusów..
Amatorom szczerze odradzam w ogóle nawet myślenie o igłach!
@JebacMilosc dobrze napisał, że jest tylko wjazd i zjazd.
Uwierzcie – są lepsze używki!
Miłość seks i praca nad własną godnością
"Rutyna to rzecz zgubna "
Co do zabarwienia - zawsze robisz w tej samej ilosci wody? Pytam, bo stezenie tez ma na to wplyw.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/e/edcdc6d5-472a-40ee-b70c-30acb5cb67f9/img_1_1685728626463.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250529%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250529T153302Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=f4fd833bb737ad950b65c75d3b35d73d9df9a05ac3aa56744177300014e3a142)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/listrzaskowski.jpg)
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/1a12346x60.jpg)
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki
Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.