4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
wy nie macie serc, nie kłamcie
  • 283 / 2 / 0
209/185 puls 144, 5 paczek na 6 osób, o dziwo wyglądałem i czułem się świetnie. Mam nadzieje że pomiar był zakłamany bo korzystałem z elektronicznego ciśnieniomierza.
  • 1521 / 72 / 0
FunThomas pisze:
209/185 puls 144, 5 paczek na 6 osób, o dziwo wyglądałem i czułem się świetnie.
To wal dalej, te kilka paczek czyli pojedyncze dawki to chuj. Zrób sobie parę ciągów i powtórz te słowa.
tekst powyżej =/= prawda
  • 283 / 2 / 0
nie ćpam w ciągach nic oprócz alko, Kot też bardzo sporadycznie drugi w tym roku w sumie.
  • 659 / 2 / 0
Może trochę temat odkopany ale dla dobra nauki sprawdziłem tętno i ciśnienie 5 min po strzale z paki. 126/83 puls 147 no i temp ciała się podnosi w pierwszej godzinie do 38C a później spada.
  • 3442 / 715 / 9
metkata mogę wjebać w siebie bardzo duże ilości i nic mi się większego nie dzieje z pikawą. Jakby to był mef albo jakaś amfetamina to by było zapewne po mnie. Gdzieś coś słyszałem, że metkat nie jest neurotoksyczny. Ogólnie chyba to przez to, że jest to związek bardzo bliski bazy a co za tym idzie nie musi aż tak się metabolizować.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2 / / 0
Cześć, założyłem temat ale mi go nie zaakceptowano - miałem napisać swoje pytanie w temacie ogólnym o metkacie, ale takowego nie widzę?

Do rzeczy. Chciałbym się niedługo porobić metkatem, ale biorę od około 2 miesięcy leki na nadciśnienie i wysoki puls.

Biorę:
1x Co-Amlessa 4 mg + 5 mg+ 1,25 mg
1x Nedal 2,5 mg (pół tabletki 5 mg)

Drugi lek to beta-bloker. Oba leki rozszerzają naczynia krwionośne, co zbija ciśnienie. Pytanie proste, czy mogę się porobić ? Obecnie mam bardzo dobre ciśnienie i puls na tych lekach. (125/65, puls koło 80)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.