4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Gdybym ja dla średnich efektów musiał pić kota z czterech pak to na 100% przerzuciłbym się na iv.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
Nie miałem okazji przedawkować kocura, największą ilość zjadłem u kumpla na melanżu - 3 paki w ciągu 2 godzin.
Momentami było za grubo, skończyło się 2 dniową zwałą która na długo pozostanie w mojej pamięci... Pewnie dlatego że zwała po kocie nałożyła się na skręta z opio. Uwierzcie że nie ma nic gorszego... :wall:

Ale się rozpisałem, po kocie pisze się na hypku zaje-kurwa-biście

pozdrooo
Ostatnio zmieniony 26 września 2010 przez EMP, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 394 / 5 / 0
No a ja po kocie wkuriłem na maxa 2 znajome nie odzywały się do mnie przez około 2 tygodnie ;/. EMP racja nie ma nic gorszego ja się musiałem antydepresantami zaleczać (seleginą czy jakoś tak- to IMAO na parkinsona całkiem nieźle dawało rade na psychike)
  • 11 / / 0
Ja tam kiedyś jak dopiero zaczynałem i miałem jeszcze praktycznie zerowa tolerancje, przyjałem jeffa z 3 pak PR i miałem tylko najlepszą metkatową banię w życiu. Ciężko jest chyba przedawkować, tym bardziej kiedy nie przyjmuje się IV.
  • 47 / 1 / 0
WildMonkey pisze:
przedawkować może i można....ale najgorsze są długie wykańczające ciągi kiedy wydaje się, że jedzenie jest zbędnym , prostackim uzależnieniem
Cóż - niektórzy biorą właśnie dlatego, że metkat hamuje głód.
EMP pisze:
Nie miałem okazji przedawkować kocura, największą ilość zjadłem u kumpla na melanżu - 3 paki w ciągu 2 godzin.
Momentami było za grubo, skończyło się 2 dniową zwałą która na długo pozostanie w mojej pamięci... Pewnie dlatego że zwała po kocie nałożyła się na skręta z opio. Uwierzcie że nie ma nic gorszego...

Ale się rozpisałem, po kocie pisze się na hypku zaje-kurwa-biście

pozdrooo
Doprawdy, w życiu nie widziałem dłuższego tekstu. Jeśli to wszystko, na co cię stać po metylokatynonie... no cóż.
  • 1053 / 76 / 0
Flijoye pisze:
Cóż - niektórzy biorą właśnie dlatego, że metkat hamuje głód.
mysle, ze dotyczy to 90% jego uzytkownikow
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2011 przez zioloziolo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3449 / 122 / 8
Że jak? Twoim zdaniem 90% użytkowników metkata doszło w swym życiu do wniosku, że są za grubi i stwierdzili, że najlepszym sposobem na ten fakt będzie napieprzanie kota? Yyyy, wątpię...
  • 1959 / 56 / 0
Ja myślę natomiast, że niektórzy nie umieją odróżnić świata ironii bądź sarkazmu od normalnego zdania...
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 3449 / 122 / 8
Jak ktoś stwierdza suchy fakt, to ciężko wyczuć co miał na myśli. Równie dobrze mógł napisać, że jego zdaniem 90% populacji Polski ma za duże nosy - cóż, to jego opinia, a ludzie są przeróżni: jeden hoduje psy, drugi chomiki, a trzeci żyrafy. :)
  • 2814 / 14 / 0
Haha

A w mojej ocenie obu użytkownikom chodziło o 2 rodzaje głodów :)
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...