4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / 28 / 0
Tak, najlepiej jak woda jest zimna, dobrze jak postoi w lodówce/zamrażarce przed główną reakcją.
  • 610 / 133 / 0
05 czerwca 2021Atropolamine pisze:

Daje właśnie 3,korzystam z tej metody w 15 minut.I szczerze mówiąc nie zwracam uwagi jaka jest woda,raczej zazwyczaj letnia,powinna być zimna? Cały proces wykonuje starannie.
zacznij zwracać na takie rzeczy, szczególnie że walisz to w kanał
  • 2532 / 600 / 0
Ma być lodowata?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3588 / 583 / 1
To reakcji? Tak,0 to powszechnie znany czynnik i jeżeli tak podchodzisz do tematu to możesz sobie zrobić krzywdę bo o zimnej wodzie pisze się jak byk w każdym temacie
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2532 / 600 / 0
No słuchaj robie według tego przepisu : metkatynon-przepis-minut-krokach-t40435.html i nie było tam ani słowa o temperaturze wody.Jaki to ma wpływ?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 133 / 0
XD Stary, weź do ręki podręcznik od chemii z podstawówki ( albo wpisz w wyszukiwarke) zamiast paczki acataru to dowiesz się wielu ciekawych rzeczy o przebiegu reakcji uwaga trudne słowo egzotermicznej. Nie trzeba być Einsteinem żeby wiedzieć też, że jak decydujesz się aplikować sobie do żył przepis na domowy narkotyk z internetu wypadałoby przeczytać wszystkie wątki i przynajmniej zaznajomić się z innymi przepisami, gdzie jak byk jest napisane żeby używać zimnej wody. Sorry za słownictwo i nerwy, ale ponosi mnie jak czytam takie bezmózgie posty.
  • 2532 / 600 / 0
Słuchaj chuja tam wiem,jestem ćpunem,znalazłem przepis na całkiem mocne gowno i według niego robie.OK ZIMNA dzięki super :)
O kurwa a więc to dlatego się właśnie po tym pożygałem :halu: Mam nadzieję że nie wyleciało ze mnie za dużo thiocodinków :zły:
A można normalnie taki lodowaty płyń pukać?
  • 610 / 133 / 0
Stary, też byłem mądry do czasu aż 4 lata temu mi ujebało mowe i chodzenie, a robiłem kurwa zawsze przeźroczysty roztwór. Jak już ćpasz to "mocne gówno" to ze świadomością. reakcja niech zachodzi w najzimniejszych warunkach czyli pierwsze 10 minut kiedy reakcja jest najbardziej burzliwa, później niech dojdzie do temperatury pokojowej wtedy pukaj jak musisz... a najprawdopodobniej porzygałeś się od benzaldehydu ( to stąd ten migdałowo/owocowy zapach) albo od nadmanganianu. Poczytaj sobie trochę wątki w między czasie jak czekasz na ćpanie. Ludzie piszą wiele rzeczy do których na pewno znajdziesz odniesienie.

Ja też to ćpałem, bardzo dużo, chce cię uchronić przed przykrymi konsekwencjami jakie niesie za sobą ćpanie tego gówna dożylnie.
Wiem, że dla ciebie w tym momencie to zwyczajne pierdolenie od randoma z forum dla ćpunów, ale uwierz mi chciałbym, żeby do mnie tak ktoś napisał nim było za późno...i nie chodzi mi o ratowanie świata na siłę. I tak zrobisz jak uważasz, tylko pisało do mnie na priv wiele ludzi którzy dziekowali mi za moje relacje z przebiegu choroby, weź i ty z tego lekcje.
  • 2532 / 600 / 0
Ja robie to tą metodą w 15 krokach wiesz ocb,mieszam to 5 minut filtruje i gotowe (oczywiście bardzo mocno dbam o odpowiednie proporcje,dobry filtr),wiec przy tej metodzie używać poprostu lodowatej wody ta? Została mi jeszcze odrobina tego kota to wpierdolilem to na chwilę do zamrażalki.Wiec manganizmu można się dorobić nie tylko przez chujową filtrację ale też użycie letniej/ciepłej wody? :o
  • 610 / 133 / 0
Wiesz w ogóle na czym polega reakcja chemiczna którą przeprowadzasz? Po co jest nadmanganian, do czego służy ocet ? skąd się bierze brązowe błoto i czarne fusy ? po co jest zimna woda ? co tak pachnie marcepanem/ migdałami ? //// Jak chcesz filtrować jony manganu za pomocą strzykawki i chusteczki/waty ? Nie zrozum mnie źle, nic do Ciebie nie mam, nie chce też się wymądrzać, żaden ze mnie chemik, raczej mądry ćpun po szkodzie. Ale wydaje mi się, że wypadałoby wiedzieć co się ładuje po kablach.
ODPOWIEDZ
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.