4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 143 / 1 / 0
Chlorowodorek, ale porownywalnie.
  • 415 / 1 / 0
Kurwa. Wlasnie weszla mi koda i robilem ten metkatynon.

Jest tylko problem ze zamiast octu spitrytusowego mam ocet winnny. Mam pytanie moze byc ????
  • 1521 / 72 / 0
Może być nawet bez octu.
tekst powyżej =/= prawda
  • 225 / / 0
Powiedzcie mi drogie ćpaki czy jest taka możliwość w ogóle, że syntezując metkatynon reakcja wybuchnie? Ostatnio robiłam i nic takiego się nie wydarzyło. Kumpela mnie nastraszyła, ale pewnie jej nie wyszło, albo nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat. Możecie mi powiedzieć co ewentualnie zrobiła źle?
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 2538 / 215 / 0
Haha :D przy produkcji metamfetaminy to moze pierdyknąć z metkatem to nie słyszałem.
A co zrobiła źle ? Mówiła Ci to jak była zaćpana :D
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2012 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1521 / 72 / 0
Nie ma opcji żeby wybuchło jeśli nie użyje się nic oprócz manganu, pefki i octu/innego kwasu. Twoja kumpela jest popierdolona jak lato z radiem, może chciała zabłysnąć albo odciągnąć Cię od dragów?
tekst powyżej =/= prawda
  • 655 / 3 / 0
Moi drodzy, po jakim czasie jest peak przy podaniu oralnym kota?

Bo coś chyba spierdoliłem w zabawie z Neo Afrinem (którego zdobyłem dzięki pani technikowi farmacji rozkładającemu towar, bo pan mgr za-ladowy nie wiedział że istnieje taki preparat w tabletkach - albo grał w chuja).
Albo źle poszatkowałem te kapsy w moździerzu, albo coś gdzieś za długo trzymane. Albo to że zamiast wkładać do lodówki wystawiam roztwór za okno %-D

W każdym razie po jakim czasie (oralnie) u was działa i jak długo?
  • 225 / / 0
Satif pisze:
Twoja kumpela jest popierdolona jak lato z radiem
Coś w tym jest ^_^

Ona mówiła, że coś mieszała, ale co dokładnie zrobiła to nie wiem, bo było to dawno temu i sama dokładnie nie umiała powiedzieć i nie - nie chciała mnie odciągnąć od dragów :-). Wręcz przeciwnie, to ona ciągle mnie prosi żebym podrzucała jej jakieś nowości. Metkata robiła jeszcze zanim dobrze się poznałyśmy i zaczęłyśmy ćpać razem.

@Pobozny user peak jest po około 30min na pusty żołądek do 3h mniej więcej.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 655 / 3 / 0
Dwa szybkie pytania :-) .

Jest sens po filtracji, rozpuścić witaminę C w szklance i przepuścić przez filtr? Zauważyłem, że taka witamina C zajebiście czyści mi kieliszki po kocie, który dopiero jest w przygotowaniu :-) . Proszę, więc o porady czy to nie zepsuje kota albo czy poprawi jego jakość?

Drugie pytanie, czy jest sens do szklanki z kotem już czystym, wlać 300mg kodeiny? Czy nie zajdzie jakaś "negatywna" reakcja? Bo chciałbym na raz taki mix jutro łyknąć %-D .
  • 2362 / 28 / 0
tworzy się wtedy cytrynian manganu, rozpuszczalny w wodzie, więc cała filtracja mająca na celu usunięcie jak największej ilości manganu jest niepotrzebna. W sumie nie będzie większej różnicy jak walniesz przepłuczkę z wit C czy niefiltrowany metkat
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.