4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1397 / 88 / 2
Kota nie brałem, bo nie chcę chodzić jak major Suchodolski.Pozdro dla rycia się manganem.Ketonów RC dużo przerobiłem w życiu i jednak wolę mocną stymulację fetową po 20 h i prędkość niż euforię.feta to jest to czujesz, że żyjesz.
action movie:gun:
  • 1890 / 423 / 4
"...feta to jest to czujesz, że żyjesz."

yes, zwł na zjeździe... tak kurŁa czujesz że żyjesz, że umierasz.

ketonowa recydywa, dziwnie reaguje na amfetaminy...
głównie chodzi o zjazd, bo samo działanie amph jest bardzo "fajne"
jak potrafią szczury latac po mefedronie/3jce czy CMCkach 3 dni / 5 dni / 2 tygodnie ... i się normalnie przespać po takiej imprezie, to po "głupim" giecie fety, jest orgia ze zjazdem...
DXM
  • 2534 / 594 / 0
Odnoszę wrażenie,że po ketonach jest się bardziej rozbitym psychicznie,a feta mocniej tyra fizycznie.Więc no inne te zjazdy są po prostu.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1890 / 423 / 4
tak, tu masz wiele racji...

po ketonach siada psycha i trzeba to ogarnąć, im więcej lecisz... tym więcej do ogarnięcia masz.
Wielu nie daje rady w tej materii, i myśli, że jak sobie przypierYdoli kolejną kreskę to będzie legitnie. Działa to na odwrót...
- potem są benzo, klony, które dają "imitację" normalności po rozpiepszonej psychice, stajesz się agresywny, rozdrazniony i inne bajery...
- najważniejsze w tej kwestii jest zrobienie wszystkiego aby się PRZESPAĆ wielu omija ten aspekt a to właśnie tam dzieją się magiczne rzeczy stabilizujące naszą głowę,

po fecie jesteś "wyYEBANY FIZYCZNIE ...psycha też lekko leci, ale nie tak jak po ketonach.
Tutaj głównym problemem jest pikawa i noradrenalina, która im dłużej jest stymulowana tym bardziej daje o sobie znać.

Wielu ketoniarzy przesadza z dawkami amfy, poprzez myśl o "euforii" której feta nie daje praktycznie wcale - no przynajmniej w przyrównaniu do ketonów jej tam nie ma praktycznie NIC ( co innego kiedy ktoś lata lata na amfie, ponoc ma tę swoja eufo... mnie nigdy nie będzie tego doznać ) ... i potem jest problem, własnie z noradrenaliną i tachykardią
DXM
  • 19 / 4 / 0
feta nie daje euforii - ja brałem tylko raz, 20 lat temu, pamiętam jaka to była przyjemność, więc teraz to chyba inna "feta" jakaś jest.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.