Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Acha i przez ile godzin ( ? ) widać po oczach i ogólnie człowieku że jest na fecie ?
Walac male ilosci lub po razie, zrenice sa w porzadku, dopiero na zjezdzie moga sie powiekszyc i widac to szczegolnie przy oswietleniu w domu.
Jak ide na metkacie miastem to nie widac, ze jestem nacpany, ale jak ide na fecie to odrazu rzucam sie w oczy i po wyrazie twarzy mocno widac, ze czlowiek wyjebany z butow.
Przewagą zwykłego speeda jest niewątpliwie praktyczność (na czym lepiej sie uczyć/sprzątać/naprawiać/budować wogóle pracować? Na amfie!!). Natomiast wielkim minsem jest że po tygodniu czy dwóch już tylko osobie pizgającej wydaje się że jest tak genialny/efektywny w tym co robi. Natomiast żeby osiągnąć stan takiej miłej dyskusji jak po kocie trzeba mieć stężenie speeda we krwi z kilku dni co najmniej. Reasumując według mnie, a speeda już taką taką małą taczkę zabawke wjebałem a z kotem dopiero zaczynam (kilkanascie razy piłem) wydaje mi sie że amfetamina-praca kot-wyjebista rozmowa(najczęściej bez znaczenia w przyszłości) więc po kocie odrazu bez takiego niszczenia zdrowia uzyskuje sie najlepsze efekty kilku dni bez snu.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.