Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1513 / 26 / 0
4-(2-chlorofenylo)-2-etylo-6H-tieno[3,2-f][1,2,4]triazolo[4,3-a][1,4]diazepina
metizolam.gif
CAS Registry Number 40054-68-0
PubChem CID: 12434325
It's to Etizolam what Estazolam is to Alprazolam, removal of the methyl group at the triazole ring, produces a ~60% longer half life without affecting potency and effects a lot.
http://www.bluelight.org/vb/threads/769 ... -Metizolam

Zapowiadał się ciekawie ale chyba będzie niewypał - Tym bardziej, że dalej są dostęne lepsze zamulacze.

https://www.ukchemicalresearch.org/Thread-Metizolam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1874 / 96 / 127
Podobno te pillsy eti po ponad 2 do chyba 4mg to byl meti.
wolna molekula
#mops
  • 837 / 78 / 0
Skoro etizolam jest już nielegalny to może to coś byłoby godnym zastępstwem?
Kwalifikuje się co najwyżej jako środek zastępczy, bo nie należy do żadnego zbanowanego szkieletu.
Z tym, że nigdy nie widziałem możliwości zakupienia tego.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 757 / 114 / 0
nawet jeśli to jest pół mocy Etizolamu, to bym brał w tej cenie co widzę u jednego vendora, a jest w dostepne w prochu

pytanie czy ten dłuższy halflife się objawia jakoś niekorzystnie, przeczesałem bluelighta i się chuja dowiedziałem, kiepsko zbadany związek, pytanie dlaczego skoro eti było takie zajebiste? chyba zamówię najwyżej przejebię stówę
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.