Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 809 / 15 / 0
Gówno prawda, ze zwykłej lufki więcej strat zrobisz niż weźmiesz buchów. Jak nie masz dostępu do meth pipe (dodam wskazówkę od siebie - czasem trafiają się w stacjonarnych sklepach z akcesoriami do palenia mj) to zrób sobię pajpa z żarówki. Gdzieś w tym temacie masz mój prototyp, z którego paliło się mocno i wydajnie.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 1095 / 34 / 0
Da radę i ze zwykłej tylko trzeba mieć trochę wprawy.

PS. można i ryja poparzyć jak krople zassiesz w zwykłym szkle kioskowym.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1817 / 107 / 0
eis gdzie mam szukac tego jak te zarowe zrobiles ?bo nie wiem?
  • 13 / 2 / 0
eis pisze:
Gówno prawda, ze zwykłej lufki więcej strat zrobisz niż weźmiesz buchów. Jak nie masz dostępu do meth pipe (dodam wskazówkę od siebie - czasem trafiają się w stacjonarnych sklepach z akcesoriami do palenia mj) to zrób sobię pajpa z żarówki. Gdzieś w tym temacie masz mój prototyp, z którego paliło się mocno i wydajnie.
Wbije 0.1g do zwykłej lufki i tak to wypale że nie zostanie więcej niż jedno przebarwienie . Praktyka nic więcej
  • 809 / 15 / 0
eliot pisze:
eis gdzie mam szukac tego jak te zarowe zrobiles ?bo nie wiem?

W tym temacie: post1523582.html#p1523582

Ogólnie to był prototyp, później wychodziły już tylko lepsze :D
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 2372 / 314 / 0
Dokładnie - meth pajpka konkretna to nie tam zwykle szkło. Szczgólnie jak się opala żarową zapalniczką. Miałem z 6 szt. i po jakimś czasie popękały wszystkie. Teraz sobie 2 sciągnałem i bardziej dbam :) W sumie to nieźle mi się paliło z folijki. Na pewno bardziej ekonomiczne. W fifke nawale towaru, siedzi tam to w środku, jak się nie ma wprawy, to szybko można zwyczajnie spalić kryształa. Na folij jakoś goni sie tą krople i mam większa kontrole nad tym. Ale za to buchów tak eleganckich sie nie sciągnie :)
W PL to chyba nie do dostania, bo przeczesałem wszystko. W necie można znaleźć. Ja z marketu od gościa z UK sciągam.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1817 / 107 / 0
AlienForms dasz mi jakies namiary na prawdziwa methpipe ,bo kuzwa chce taka fajna jak maja w ameryce a nie wiem gdzie taka kupic ;) ?
  • 1342 / 48 / 0
eliot pisze:
AlienForms dasz mi jakies namiary na prawdziwa methpipe ,bo kuzwa chce taka fajna jak maja w ameryce a nie wiem gdzie taka kupic ;) ?
http://www.grasscity.com/us_en/black-le ... R3ABHYwg0M

Tutaj taką masz, wydaje się wyjebana do mety. Tylko z US musiałbyś kupić... Poszukaj może czegoś podobnego w EU
  • 139 / 11 / 4
Zauważył ktoś u siebie już jakieś problemy z zębami po sniffie / wapor i po jakim czasie? Chodzi mi o pruchnice itd
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 314 / 0
kubbka pisze:
Zauważył ktoś u siebie już jakieś problemy z zębami po sniffie / wapor i po jakim czasie? Chodzi mi o pruchnice itd
Myj kły regularnie, jak Bóg przykazał, a podczas walenia piko 2x tyle i zadna prochnica cie nie zlapie
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.