Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 4 / 0
Jak ktoś ma dużą tolerancję na mefa, to metedron oralnie zadziała?
  • 481 / 4 / 0
nie
  • 2497 / 49 / 0
Andrzej88 pisze:
Mam pytanie, Czy Mefedron tak jak Metedron jest inhibitorem MAO? I co to są te nieodwracalne inhibitory i jakie substancje do nich należą? Trochę źle mi brzmi słowo "nieodwracalne", czyli co się ze mną stanie po przyjęciu tego?? Mefedron jadłem ale własnie nie wiem czy należy on do tej samej grupy co metedron
Nieodwracalne inhibitory MAO to substancje, ktore trwale dezaktywuja monoaminooksydaze.
Organizm ja produkuje caly czas, wiec po jakims czasie wymieni ta zablokowana na nowa, a ile to bedzie trwalo, zalezy od inhibitora, dawek, okresu podawania MAOi i organizmu.
Zwykle jakies dwa tygodnie, jesli trwale zablokowales caly zapas MAO.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 1 / 0
Siema, siema, czy fakt, ze jestem skacowany jak swinia przeszkadza w spozywaniu metedronu tudziez bufedronu? bo wlasnie przyszla mi paczuszka ale cos kiepsko sie czuje szczerze mowiac i mam na pewno w pizdeczke alkoholu w sobie i nie chce ryzykowac.
  • 1558 / 18 / 0
wal śmiało, 200mg metedronu ORAL powinno Cie zaskoczyć :) ZDAJ RELACJĘ !!

ps. jak masz dużą tolerancję na mefedron, to zostaw testowanie metedronu, szkoda marnować :)
ps2. i pamiętaj, metedron do kieliszka i siup! nie w paskach!
  • 182 / 1 / 0
Wypilem 250mg+, serce zaczelo napierdalac jak mlot,, 30 minut zamuly i ziewania i nic, zero-.- tylko zamulony siedze. Wypilem to o 15. Tolerancji na mefedron nie mam zadnej, zjadlem w zyciu moze grama, ostatni raz ponad tydzien temu. Ogolnie przereklamowane te rc są, albo ja mam pojebany organizm, bo nie dziala nic jak trzeba :/ porylem sie tylko zmarnowana kasą :p mam jeszcze bufedron, moze jak zadziala jakkolwiek rekreacyjnie -.- zajebiscie ogolnie heh. Jedyny z tego "pozytek" to ze wypocilem chyba z 5 litrow plynow z siebie -.- bo sie zlalem potem jak swiniak.
  • 98 / / 0
bufedron jest czystym stymulantem. Niczego więcej nie oczekuj. Zadziała. %-D
  • 182 / 1 / 0
Kij z tym, czemu ten metedron nie dziala :(
  • 138 / 2 / 0
Bo to kupa jakaś? Zadziałało na kogoś w ogóle? Miało dawać wiekszą euforie od mefedronu i to na wiele godzin a tu kuuuuuupaaaaaa
  • 182 / 1 / 0
niby duzo ludzi pisze ze przezyli konkretna euforie po tym, mnie tylko zamulilo i rozbolal leb, musialem to przepalic baką. gówno. Moze zjem z 400 to cos zmieni, bo duzo waze w sumie, 95kg~ a teraz mam wyjebane, siedze, czilluje na bufedronku ;d on jednak dziala ;d
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.