Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 53 / 0
Strangled Cat pisze:
Ps. Dobrze że zdelegalizowali to skurwysyństwo. pozdrawiam
Delegalizacja żadnej substancji nie jest dobra
  • 188 / 1 / 1
@up
Dokładnie. Jakby legislatorzy przestali bawić się w dziecinną politykę delegalizacji oraz penalizacji wszystkiego, to wiele z tych substancji tutaj wcale by nie powstało.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 1342 / 48 / 0
Też jestem przeciwnikiem polityki delegalizycyjnej i uważam, że państwo nie powinno w żaden sposób regulować dostępu do narkotyków. Ale skoro jest jak jest, a efekty uboczne metedronu były dla mnie dość niepokojące to uznałem, że delegalizacja bk-PMMA ma jakieś plusy.
SESH
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.